ΕξελίξειςΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Σαλμάς: «Aπαράδεκτη απόφαση του Νοσοκομείου Αγρινίου για απόσπαση οφθαλμίατρου»

Για «προσωπικά συμφέροντα και τα παρασκήνια» κάνει λόγο ο βουλευτής

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Καθηγητής Μάριος Σαλμάς επικοινώνησε σήμερα με τον διοικητή της 6ης Yγειονομικής Pεριφέρειας Γιάννη Καρβέλη προκειμένου να του ζητήσει να μην υιοθετηθεί η «απαράδεκτη», όπως την χαρακτηρίζει, απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφορικά με την απόσπαση του Οφθαλμίατρου κ. Ζαφειράκη από το Νοσοκομείο Αγρινίου σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Η απόφαση ελήφθη παρά την αντίθετη γνώμη της Αναπληρώτριας Διοικήτριας που προς τιμήν της , σύμφωνα με τον βουλευτή, «έβαλε πάνω από τα προσωπικά συμφέροντα και τα παρασκήνια την ανάγκη της εξυπηρέτησης των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας στο Νοσοκομείο Αγρινίου και ιδιαίτερα για τις παθήσεις των ματιών».

Αν εκτελούνταν η απόφαση αυτή οι πολίτες του νομού θα στερούνταν τις υπηρεσίες ενός γιατρού ο οποίος διενεργεί εκατοντάδες επεμβάσεις για καταρράκτη ετησίως και παρά τις υπεύθυνες υπηρεσίες των άλλων οφθαλμίατρων θα δημιουργούνταν σοβαρό πρόβλημα.

Ο κύριος Σαλμάς καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγρινίου να αποφασίζει με γνώμονα την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και όχι την νοοτροπία μικρό εξυπηρετήσεων. Γιατί κάπως έτσι αδικείται η όλη προσπάθεια που καταβάλει τόσο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου.
Ο Βουλευτής έχει εξάλλου δεσμευτεί ότι όσο και αν χρειαστεί να γίνεται δυσάρεστος θα προστατεύει το δικαίωμα στην επαρκή περίθαλψη των πολιτών του νομού.


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Βρε άστε τον να φύγει… Έκανε σε μια γνωστή μου επέμβαση στο μάτι και το μάτι της έγινε γαλάζιο και πλέον δεν βλέπει τίποτα ενώ την ενοχλεί και όταν ανοιγοκλεινει τα βλέφαρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button