ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Μέχρι 16 Σεπτεμβρίου η ρύθμιση οφειλών με τις 100 δόσεις στον Δήμο Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπενθυμίζει τους δημότες ότι λήγει στις 16 Σεπτεμβρίου η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους προς τον δήμο με έως και 100 δόσεις στο πλαίσιο του άρθρου 110 του Ν. 4611/2019.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Σπ. Βασιλείου γίνεται γνωστό ότι: «Mε το άρθρο 110 του Ν. 4611/2019 δίνεται η δυνατότητα ρυθμίσεως οφειλών προς το Δήμο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου που έχουν βεβαιωθεί μέχρι και 16/7/2019. Η ευνοϊκή αυτή ρύθμιση, στην οποία υπάγονται το σύνολο των βεβαιωμένων οφειλών με απαλλαγή ή κατά ποσοστό από τις κατά Κ.Ε.Δ.Ε προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, καθώς και από τα πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης καταβολής ή μη υποβολής ή ανακριβούς δήλωσης ή λόγω μη καταβολής τέλους, λήγει σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την 16η Σεπτεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζουμε στους οφειλέτες ότι μπορούν να προσέλθουν στην Ταμειακή Υπηρεσία του Δήμου μας (Σταυροπούλου 31- 1ος όροφος- Μεσολόγγι) και να υποβάλλουν αίτηση υπαγωγής στη ρύθμιση έως 16/9/2019 (καταληκτική ημερομηνία)»

Για τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου
Ο Αντιδήμαρχος
Σπυρίδων Βασιλείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button