Δυτική Ελλάδα

Ρυθμίσεις στις παρακαμπτήριες οδούς Βόνιτσας-Μύτικα-Αστακού και Αμφιλοχίας-Λευκάδας

epi-kykloforiakes-rythmiseisΗ Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση – απόφαση που αφορά την προσωρινή σήμανση – ασφάλιση κυκλοφοριακής ρύθμισης της παρακαμπτήριας οδού της Ε.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδος στην περιοχή του κόμβου Κ3 χ/θ 38+600 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης Εθνικής Οδού), του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ» και την  προσωρινή σήμανση- ασφάλιση κυκλοφοριακής ρύθμισης της παρακαμπτήριας οδού της Επ. Οδού Βόνιτσας – Μύτικα – Αστακού στην περιοχή που αναπτύσσεται ο κόμβος Κ4 περί τη χ/θ 2+000 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης οδού) και απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών κατασκευής του ανισόπεδου κόμβου , του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ»

Αναλυτικά:

“Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

Tην παράταση ισχύος των περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας και την ρύθμιση της  κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με την α.α. (5) σχετική, στην περιοχή του κόμβου Κ3  χ/θ 38+600 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης E.Ο. Αμφιλοχίας – Λευκάδας), σε μήκος δύο (2)

χιλιομέτρων, λόγω εκτελούμενων εργασιών του έργου ‘ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ’, βάσει της θεωρημένης μελέτης της ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. από την 6/10/2016 μέχρι την 16/12/2016, σύμφωνα  με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο θα διεξάγεται εναλλάξ στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με κατάλληλες πινακίδες – εμπόδια

και με σημαιοφόρο προειδοποίησης εκτέλεσης έργου για την ημέρα και την νύχτα, καθώς και με φώτα ή αντανακλαστικά στοιχεία για την νύχτα, με μέριμνα της εταιρείας ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της , σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενηςοδικής σήμανσης, μέχρι την ως άνω χρονική διάρκεια.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

 

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ. Βόνιτσας. παράταση ισχύος των περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων, σύμφωνα με την α.α. (5) σχετική, της παρακαμπτήριας οδού της Επ. Οδού Βόνιτσας – Μύτικα – Αστακού, στη χ/θ 2+000 (χιλιομέτρηση υφιστάμενης οδού) όπου αναπτύσσεται ο κόμβος Κ4, σε μήκος δύο (2) χιλιομέτρων και πεντακοσίων (500) μέτρων και απαιτείται για την εκτέλεση των εργασιών του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΚΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΒΟΡΡΑ- ΝΟΤΟΥ», βάσει της θεωρημένης μελέτης της ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε. από την 6/10/2016 μέχρι την 16/12/2016, σύμφωνα με την εργοταξιακή σήμανση των εκτελούμενων οδικών έργων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ανωτέρω σημείο θα διεξάγεται εναλλάξ στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την

ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η

προβλεπόμενη από τα άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με κατάλληλες πινακίδες –

εμπόδια και με σημαιοφόρο προειδοποίησης εκτέλεσης έργου για την ημέρα και την νύχτα,

καθώς και με φώτα ή αντανακλαστικά στοιχεία για την νύχτα, με μέριμνα της εταιρείας

ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε.

ΑΡΘΡΟ (3)

Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της , σύμφωνα με το

άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο

4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης, μέχρι την ως άνω

χρονική διάρκεια.

ΑΡΘΡΟ (4)

Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις

διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Α.Τ.

Βόνιτσας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close