Δυτική Ελλάδα

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στην περιμετρική των Οχθίων

epi-troxaia-agriniou
Λόγω εκτέλεσης εργασιών για την κατασκευή Δικτύου αποχέτευσης ακάθαρτων και κεντρικού αποχετευτικού αγωγού με αντλιοστάσια οικισμού Λεπενούς της Δ.Ε.  Στράτου του δήμου Αγρινίου ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Αποστολόπουλος, προχώρησε στην παρακάτω απόφαση:

 Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε

ΑΡΘΡΟ (1)

 Tην επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητος και την εκτροπή της κυκλοφορίας  των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα 10-5-2013 έως και 31-5-2013 καθημερινά κατά τις ώρες 07.00΄ – 16.00΄, από την χ/θ 1+520 έως και την χ/θ 4+960, λόγω εκτέλεσης εργασιών, σύμφωνα με μελέτη της τεχνικής εταιρείας ΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ.  Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται αποκλειστικά μέσω της Επαρχιακής οδού Όχθια – Γουριώτισσα – Ρίγανη, η οποία διέρχεται εντός του οικισμού των Οχθίων.

Κατά το  ανωτέρω χρονικό διάστημα να ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των πεζών και τροχοφόρων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από τα  άρθρα 9 και 10 του Κ.Ο.Κ. σήμανση με μέριμνα της ΥΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ – Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΤΕ.

ΑΡΘΡΟ (2)

Η παρούσα απόφαση ισχύει ΜΟΝΟ κατά την ως άνω χρονική διάρκεια.

Οι παραβάτες της παρούσης διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 περί Κ.Ο.Κ. και η εφαρμογή της ανατίθεται στο Τ.Τ. Αγρινίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button