Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων

H Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά σε προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων για την υλοποίηση τμηματικών εργασιών για άρση επικινδυνότητας.

ΑΡΘΡΟ (1)

1.Την εκ περιτροπής διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και την επιβολή περιορισμών ως προς τα όρια ταχύτητας των οχημάτων στα κάτωθι τμήματα της Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων :
α. στην 63+750 χ/θ (κόμβος Παναιτωλίου)
β. από την 64+000 χ/θ (κόμβος Γ.Ν. Αγρινίου) έως την 69+700 χ/θ (κόμβος Εθνικού Σταδίου)
γ. στην 75+500 (κόμβος Νεάπολης)
δ. στην 78+850 χ/θ (κόμβος Στράτου),
για την αποκατάσταση βραχυκυκλωμάτων, συντήρηση κόμβων, ελέγχων δικτύων, φωτιστικών σωμάτων, καθώς και χωματουργικές εργασίες όπως καθαρισμός ερεισμάτων, διάνοιξη τάφρων κ.πλ.
2. Ανωτέρω εργασίες θα πραγματοποιηθούν, κατά το χρονικό διάστημα από 1/11/2018 έως και 21/12/2018, κατά τις ώρες από 07:00΄ έως 17:00΄ .
3. Μετά το πέρας των εργασιών τα ανωτέρω τμήματα θα δίνονται εκ νέου στην κυκλοφορία.

ΑΡΘΡΟ (2)

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα, με ευθύνη της αναδόχου εταιρείας «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ Δημ. – ΛΙΑΡΟΣ Χαρ. Α.Τ.Ε.», ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την ακώλυτη και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και να τοποθετηθεί η προβλεπόμενη από το άρθρο 9 του Κ.Ο.Κ. εργοταξιακή σήμανση, σε συνδυασμό με την υπ’ αριθμ. ΔΙΠΑΔ/ΟΙΚ/502 από 9/7/2003 απόφαση Υφ. ΠΕ.ΧΩ.ΔΕ. (τεχνική προδιαγραφή σήμανσης εκτελουμένων οδικών έργων) και την υπ’ αριθ (4) σχετική εγκεκριμένη μελέτη σήμανσης του έργου.

ΑΡΘΡΟ (3)
Η ισχύς της παρούσας απόφασης έχει ισχύ από την δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν. 2696/1999 Κ.Ο.Κ., την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν. 3862/2010 και την τοποθέτηση της προβλεπόμενης οδικής σήμανσης μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

ΑΡΘΡΟ (4)
Οι παραβάτες της Απόφασης αυτής, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως τροποποιήθηκαν, συμπληρώθηκαν και ισχύουν σήμερα. Λήψη επιβαλλομένων μέτρων υλοποίησης παρόντος άρθρου ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αγρινίου .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Close