Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Η Ρούλα Κουτσογιάννου στο πλευρό της Χρ. Σταρακά: «Είναι στο χέρι μας να αλλάξει το μέλλον αυτής της πόλης»

«Η απόφασή για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, για τους ανθρώπους που ουδέποτε ενεπλάκησαν με την πολιτική, δεν είναι εύκολη και σίγουρα δεν ήταν εύκολη για εμένα», παραδέχεται σε μήνυμά της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη της Χριστίνας Σταρακά, Σωτηρία (Ρούλα) Κουτσογιάννου.

Σύμφωνα με την υποψήφια της παράταξης «Αγρίνιο Μπορείς», η ανάγκη για προσφορά στον τόπο της ήταν που την ώθησε στο να συμμετάσχει στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Ως μητέρα δύο παιδιών και ως ενεργός πολίτης, θέλω να περάσω το μήνυμα στους συνδημότες μου, πως η παθητική στάση απέναντι στην καθημερινότητα δεν θα δώσει ποτέ τη λύση που αναζητάμε», επισημαίνει μεταξύ άλλων στο μήνυμά της.
Αναφορικά με την απόφασή της να στηρίξει τη Χριστίνα Σταρακά, σχολιάζει πως το κίνητρο ήταν οι κοινές της αξίες με την υποψήφια Δήμαρχο, τα κοινά «πιστεύω» και η όρεξη για δουλειά : «είναι άλλωστε από τα συστατικά εκείνα που χρειάζεται αυτή η πόλη για να αλλάξει, για να μη χαθεί άλλο χρόνος για το Αγρίνιο», τονίζει η υποψήφια.

Το μήνυμά της:

Η απόφασή για την ενασχόληση με την αυτοδιοίκηση, για τους ανθρώπους που ουδέποτε ενεπλάκησαν με την πολιτική, δεν είναι εύκολη και σίγουρα δεν ήταν εύκολη για εμένα.
Η ανάγκη μου όμως για προσφορά σε αυτόν τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάζομαι και στον οποίο θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ, με ώθησε στην απόφαση αυτή.

Ως μητέρα δύο παιδιών και ως ενεργός πολίτης, θέλω να περάσω το μήνυμα στους συνδημότες μου, πως η παθητική στάση απέναντι στην καθημερινότητα δεν θα δώσει ποτέ τη λύση που αναζητάμε.

Δεν είναι εύκολο, όμως είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε το μέλλον μας και το μέλλον αυτής της πόλης, αυτού του δήμου και κατ’ επέκταση των παιδιών μας. Το οφείλουμε πρώτα σε αυτά, αυτή είναι η μεγαλύτερη προίκα που θα τους αφήσουμε: η ενεργός δράση για το κοινό καλό.
Χρειάζεται όραμα, θέληση, συνεργασία και πάνω απ’ όλα αγνές προθέσεις!
Συμμετέχω λοιπόν στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στο πλευρό της Χριστίνας Σταρακά, γιατί οι κοινές μας αξίες τα «πιστεύω» μας και η όρεξη για δουλειά είναι από τα συστατικά εκείνα που χρειάζεται αυτή η πόλη για να αλλάξει, για να μη χαθεί άλλο χρόνος για το Αγρίνιο, γιατί το ΑΓΡΙΝΙΟ ΜΠΟΡΕΙ.

Βιογραφικό:

Η Σωτηρία (Ρούλα) Κουτσογιάννου γεννήθηκε στο Αγρίνιο στις 26 Μαΐου 1976 και είναι κόρη του Αστυνομικού Βασιλείου Κουτσογιάννου, απ’ τον Εμπεσσό Βάλτου και της Βιργινίας Μαυραγάνη απ’ την Παραβόλα Τριχωνίδας.

Αποφοίτησε από το ΕΠΛ Αγρινίου το 1994, σπούδασε Μηχανογραφημένη Λογιστική και Φοροτεχνικά και συνεχίζει τις σπουδές της στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΑΠ Πατρών.

Εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα από το 1998 όπου από το 2007 κατείχε θέση Εντεταλμένης στο Κατάστημα Αιτωλικού, από το 2008-2013 θέση Προϊσταμένης Επιχειρηματικών Χορηγήσεων και Εισαγωγών –Εξαγωγών στο Κατάστημα Αγρινίου, ενώ από το 2014 έως σήμερα είναι Υποδιευθύντρια και Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Κεντρικού Καταστήματος Αγρινίου.

Η ανάγκη για προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων, την ώθησε να ασχοληθεί ενεργά με τον συνδικαλισμό στον Τραπεζικό χώρο από τα πρώτα χρόνια της θητείας της στη Τράπεζα.

Η ίδια η φύση του επαγγέλματός της, της έχει δώσει μέσα στα χρόνια τη δυνατότητα να κατανοεί τις ανάγκες του επαγγελματία και να δίνει λύσεις στα προβλήματα που τον απασχολούν και που δεν είναι λίγα, ειδικά την τελευταία δεκαετία.

Είναι παντρεμένη με τον Κτηνίατρο Διονύση Κλαυδιανό και έχει δύο παιδία, τον Γιάννη 11 ετών και τη Βάλια 9 ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button