Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη: Με γνώση και διάθεση για προσφορά, δίπλα στον Απ. Κατσιφάρα (ηχητικό)

Έχοντας καταγράψει μια αξιόλογη και δημιουργική πορεία στην τοπική αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού, που ξεπερνά τα 20 χρόνια, η Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη, συμπορεύεται με τον Απόστολο Κατσιφάρα, στις επερχόμενες Περιφερειακές εκλογές.

“Πιστεύω ότι είχε έρθει πλέον η ώρα να προχωρήσω σε αυτό το βήμα, δίπλα σε έναν έμπειρο πολιτικό, που διακρίνεται για το ήθος και την εργατικότητα του” σημειώνει η ίδια, μιλώντας στο agriniowebradio.gr και τον ΑΝΤΕΝΝΑ STAR 103,5 FM.

Συζητώντας με τον Παναγιώτη Τσακανίκα, τονίζει πως γνωρίζοντας τον απολογισμό του έργου της περιφερειακής αρχής, και αντιλαμβάνεται την κριτική σε μια σειρά από ζητήματα, όπως το οδικό δίκτυο κλπ.

“Όμως, γνωρίζω και το τεράστιο οδικό δίκτυο που καλείται η Περιφέρεια να συντηρήσει , σε ένα στενό οικονομικό πλαίσιο και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν. Υπάρχουν εργολαβίες που τρέχουν και σίγουρα την επόμενη τετραετία, τέτοια ζητήματα, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν”, δηλώνει η κ. Ρούση – Ντζιμάνη.

Παράλληλα αντιπαραβάλει το γεγονός της σημασίας αξιοποίησης κοινοτικών πόρων και προγραμμάτων.

Η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, σημειώνει με έμφαση την εμπειρία που ζει αυτήν την περίοδο, με την απευθείας επαφή με τους πολίτες, την προώθηση από την Περιφέρεια κορυφαίων ζητημάτων όπως πχ για το Αγρίνιο με την αξιοποίηση του παλιού νοσοκομείου, ενώ δίνει ενδιαφέρουσες απαντήσεις για την συνεργασία δήμων Περιφερειών- τις συνέργειες της επόμενης μέρας, την υποστήριξη του κ. Κατσιφάρα, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ από και από το ΚΙΝΑΛ, την υποψηφιότητα του Κ. Φαρμάκη, και το προεκλογικό κλίμα.

Κλείνοντας, σε πιο προσωπικό ύφος, η Αγγελική Ρούση – Ντζιμάνη τονίζει πως ζητά την “θετική ψήφο” των πολιτών”: Πιστεύω ότι έχω όλα αυτά τα χρόνια μια πεντακάθαρη πορεία, είμαι εδώ, ζω εδώ, ξέρω τα προβλήματα του κάθε δήμου. Οι συμπολίτες μου που θα με εμπιστευτούν θα πρέπει να ξέρουν πως με μένα η φωνή τους, θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη.”

Ακούστε όλη την συνέντευξη:

Βιογραφικό:

Γεννήθηκε στη Νεάπολη Αγρινίου και είναι το πρώτο παιδί πολύτεκνης και αγροτικής οικογένειας. Είναι έγγαμη με τον Υποστράτηγο της Ελληνικής Αστυνομίας Φώτη Ντζιμάνη και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, του Δημητρη Πτυχιούχου Πολιτικού Μηχανικού, της Ζέτας Πτυχιούχου Ψυχολογίας και των διδύμων Αλεξάνδρου και Χρήστου μαθητών Τρίτης Γυμνασίου.

Είναι Οικονομολόγος Π.Ε., Πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου   (Ε.Α.Π.), κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στην “ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ” του ίδιου Πανεπιστημίου και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Εργάζεται στην Τράπεζα Πειραιώς στο Κατάστημα Αγρινίου ως Personal Banking officer, προερχόμενη από την Αγροτική Τράπεζα μετά από γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π..

Από το 1998 έως το 2019 εκλέγεται συνεχώς στις Δημοτικές Εκλογές του Α΄ Βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

Τις περιόδους 1998-2002, 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεάπολης και διατέλεσε Γραμματέας και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του.

Αντίστοιχα από το 2002 έως το 2010, τις περιόδους 2002-2006 και 2006-2010 εκλέχτηκε μέλος του Δ. Σ. της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.).

Από το 2010 έως και σήμερα, τις περιόδους 2010-2014 και 2014 -2019  είναι Δημοτική Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου και μέχρι το 2014 έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης (Κ.Ε.Δ.Α.) του Δήμου Αγρινίου. Παράλληλα κατά το ίδιο διάστημα 2010-2019 είναι αιρετό μέλος, του Δ. Σ. της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Ελλάδας και της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.), καθώς και μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Δυτικής Ελλάδας.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ  ΡΟΥΣΗ  ΝΤΖΙΜΑΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τηλ.: 2641034302

Κιν.:  6955113170

Email: agrousi@gmail.com

Facebook: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΥΣΗ ΝΤΖΙΜΑΝΗ

Facebook: Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη

Instagram:  @aggelikirousintz


Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close