ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

“Δήμος για τα παιδιά μας”: Ερώτημα για τις διακοπές νερού στην Γουριά

Ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού “δήμος για τα παιδιά μας”, Γιώργος Παπαδόπουλος, στο σημερινό έκτακτο δημοτικό συμβούλιο Μεσολογγίου με θέμα το μεταναστευτικό, έθεσε στους δημοτικούς συμβούλους, στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Δήμαρχο Μεσολογγίου, ερώτημα για τις διακοπές νερού στην τοπική κοινότητα Γουριάς.

Ειδικότερα η ερώτηση αναφέρει: «Τις τελευταίες 10 ημέρες, στην δημοτική ενότητα Οινιαδών και ειδικότερα στην τοπική κοινότητα Γουριάς, παρατηρείται συνεχώς διακοπή της ροής του πόσιμου νερού, μετά το μεσημέρι, και διαρκεί αρκετές ώρες. Κάποιες ώρες της ημέρας δεν κυλάει σταγόνα νερού στις βρύσες μας. Τί προτίθεται να πράξει η ΔΕΥΑΜ και ο Δήμαρχος για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα που άπτεται της δημόσιας υγείας?»

Η απάντηση, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της παράταξης “δήμος για τα παιδιά μας”, από τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ ήταν ότι «το πρόβλημα παρατηρείται γιατί το τοπικό ΤΟΕΒ έχει διακόψει τη λειτουργία του για λίγες ημέρες, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να ποτίζουν τους κήπους τους με πόσιμο νερό».

“Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα υπήρχε πριν κόψει το νερό το ΤΟΕΒ” σχολιάζεται από την ανακοίνωση της παράταξης.


Ο Δήμαρχος Μεσολογγίου τόνισε, ότι “το πρόβλημα αντιμετωπίζεται μόνο εάν πιάσουμε όλες τις παράνομες παροχές ύδρευσης”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button