Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

«Συμμετοχή»: Διακήρυξη και ψηφοδέλτιο για το ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

Το μήνυμα  και το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Συμμετοχή» για τις εκλογές των αιρετών της 7ης  Νοεμβρίου για το ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Στο ΚΥΣΔΕ η παράταξη συμμετέχει με 5 υποψηφιότητες στο ψηφοδέλτιο » Όλοι μαζί-Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις».

Όλοι μαζί-Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις-Διακήρυξη εκλογών.

Είμαστε ανεξάρτητοι….και το εννοούμε.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη των αιρετών μας αντιπροσώπων στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας «Συμμετοχή». Στο ΚΥΣΔΕ στηρίζουμε «Όλοι μαζί-Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις».

Ανεξάρτητες ; Ναι ανεξάρτητες.

Η παράταξη «Όλοι Μαζί-Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις κατεβαίνει από το 2008 στις εκλογές του ΚΥΣΔΕ και συμμετείχε στα τρία τελευταία συνέδρια της ΟΛΜΕ κατορθώνοντας να εκλέξει αντιπροσώπους στην Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Κ.Ε.Μ.Ε.Τ.Ε. Η «Συμμετοχή» κατεβαίνει για 3η συνεχή φορά στις εκλογές του ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας λαμβάνοντας υψηλά ποσοστά ψήφων.

Ο συνδυασμός «Όλοι Μαζί-Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις» δομήθηκε από αυτόνομα σχήματα σε κατά τόπους ΠΥΣΔΕ και ΕΛΜΕ και όρθωσαν το ανάστημα τους στις κλασσικές  ιδεολογικοπολιτικές παραδοσιακές νόρμες έχοντας πρωταγωνιστική παρουσία όλα αυτά τα χρόνια. Ο συνδυασμός «Όλοι μαζί-ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις» δημιουργήθηκε από κάτω προς τα πάνω και όχι αντίστροφα.

Ανεξάρτητες ναι, απολιτίκ αδιάφορες όχι.

Η συνδικαλιστική πρόταση μας δεν πρέπει να παραπέμπει σε απολιτικ αναφορές της έννοιας ανεξάρτητος ούτε σε συγκεκριμένες ιδεολογικές συγκαλύψεις της. Είμαστε αποδεσμευμένοι από οποιοδήποτε κομματικό μηχανισμό όχι απλά για να το λέμε, αλλά για να μην κατακερματίζουμε την ισχύ πάγιων και αυτονόητων αιτημάτων για την Παιδεία. Η αύξηση δαπανών για την Παιδεία, η βελτίωση αποδοχών για αξιοπρεπές επίπεδο ζωής, οι μαζικοί διορισμοί αποτελούν αυτονόητα αιτήματα. Αυτά μαζί με την αντίληψη ότι το Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι μοναδικό με  τις δικές του ιδιαιτερότητες συνάμα με αξίες όπως διαφάνεια και αξιοκρατία συνθέτουν την αρραγή πρόταση μας για την Παιδεία, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες. Πιστεύουμε ότι και άλλοι κλάδοι πέτυχαν πολλά, όταν δεν διασπώνταν πολιτικοιδεολογικά στα αυτονόητα.

Ψήφισε για τον κλάδο. Μην τρέφεις πολιτικές δημοσκοπήσεις.

Οι εκλογές της 7ης Νοέμβρη είναι για τους εκπαιδευτικούς, όχι για να παρερμηνεύεται η ψήφος σου για πολιτικές σκοπιμότητες. Μην τρέφεις τους κάθε λογής δημοσκόπους. Δώσε αμιγώς εκπαιδευτική ταυτότητα στην ψήφο σου ψηφίζοντας την ανεξάρτητη μας παράταξη.

Στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας:

Συμμετοχή

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος:

Είναι επιτέλους καιρός να πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με τις Ανεξάρτητες Ενωτικές Κινήσεις που οργανώνονται στις κατά τόπους συνδικαλιστικές οργανώσεις

Tο ψηφοδέλτιο Συμμετοχής για ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close