Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΓΕΑ: Με ψήφισμα αντίθετη στις “μεθοδεύσεις για την εκτροπή του Αχελώου”

Με ψήφισμα η ΓΕΑ εκφράζει την αντίθεση της σε κάθε μεθόδευση που στοχεύει στην εκτροπή του Αχελώου και παράλληλα εκφράζει τη συμπαράσταση της στις πρωτοβουλίες της «Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής του Αχελώου ποταμού στη Θεσσαλία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕΑ αναφέρει τα εξής:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου με ομόφωνο Ψήφισμα, που ενέκρινε στη συνεδρίαση της 20ης Ιανουαρίου 2020, εκφράζει την αντίθεση του σε κάθε μεθόδευση που στοχεύει στην εκτροπή του Αχελώου.

Εκφράζει παράλληλα τη συμπαράσταση του στις πρωτοβουλίες της «Συντονιστικής Επιτροπής των φορέων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας κατά της εκτροπής του Αχελώου ποταμού στη Θεσσαλία».

Η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου υπενθυμίζει πως η Αιτωλοακαρνανία αντιστάθηκε στην υλοποίηση του καταστροφικού- φαραωνικού αυτού έργου και με τους αγώνες της πέτυχε τις ευνοϊκές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Καλεί την Πολιτεία να σεβαστεί τις δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ και τα αναθεωρημένα σχεδία διαχείρισης υδάτων των λεκανών απορροής Θεσσαλίας και Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και να σταματήσει κάθε συζήτηση για την εκτροπή της λογικής και της νομιμότητας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button