Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Οι υπεύθυνοι ασφάλειας του Σκορπιού βοήθησαν τραυματία ψαρά από το Μεγανήσι

Το επάγγελμα του ψαρά, παρότι συνηθισμένο στο νησί, δεν είναι ένα ιδιαίτερα εύκολο επάγγελμα. Συχνά, πέρα από την μοναξιά που το περιτριγυρίζει, οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, με τους κινδύνους που παραμονεύουν στη θάλασσα να είναι αρκετοί.

Κάπως έτσι, ένας ψαράς από το Μεγανήσι, βγαίνοντας με τη βάρκα του όπως κάθε άλλη ημέρα για το μεροκάματο του στα Πριγκηπονήσια, τις πρώτες πρωινές ώρες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια με αποτέλεσμα να χρειαστεί βοήθεια. Ωστόσο μέσα στην ατυχία του φαίνεται πως στάθηκε τυχερός.. καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στον Σκορπιό.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας που επέβλεπαν διακριτικά, αντιλαμβανόμενοι ότι κάτι δεν πάει καλά αμέσως επενέβησαν παρέχοντας στον ψαρά τις πρώτες βοήθειες. Αφού έδεσε τη βάρκα του στο λιμανάκι του Σκορπιού, φρόντισαν να τον μεταφέρουν με δικό τους σκάφος στο Ιατρικό Κέντρο του Νυδρίου, ώστε να λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα.

Σύμφωνα με δικές μας πηγές, στη συνέχεια το προσωπικό του νησιού τον οδήγησε πίσω στην οικογένεια του και στο σπίτι του στο Μεγανήσι, ενώ παράλληλα μερίμνησε ώστε να του επιστραφεί προσωπικά και η βάρκα του, που τώρα βρίσκεται δεμένη στο λιμάνι του Μεγανησίου.

Το lefkadapress επικοινώνησε με τον ψαρά, ο οποίος επιθυμώντας να διατηρήσει την ανωνυμία του ανέφερε πως «η ανταπόκριση των ανθρώπων του Σκορπιού ήταν άμεση. Τους ευχαριστώ πολύ γιατί με βοήθησαν, τους ευχαρίστησα και τότε γιατί με εξυπηρέτησαν και με το παραπάνω. Ότι μπορούσαν να μου προσφέρουν οι άνθρωποι μου το πρόσφεραν και τους ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button