Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Έπεσαν στύλοι προβολέων στο γήπεδο της Κατούνας (φωτο)

Για τραγική κατάσταση που επικρατεί στο γήπεδο της Κατούνας, δύο μόλις χρόνια μετά την εγκατάσταση των προβολέων και του νέου χλοοτάπητα κάνει λόγο σημερινό δημοσίευμα του katounanews.blogspot.com.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για “ψεύτικες, επικίνδυνες κατασκευές και τοποθετήσεις με στύλους που έπεσαν με την πάροδο του χρόνου, χωρίς συντήρηση”.

Διευκρινίζεται ότι δεν έπεσαν τις ημέρες που σημειώθηκαν δυνατοί άνεμοι και καταιγίδες. Δύο από τους στύλους των προβολέων έχουν πέσει πριν από τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ στο δημοσίευμα τονίζεται ότι και οι υπόλοιποι στύλοι που δεν έχουν πέσει είναι σε πολύ κακή κατάσταση και μπορεί να προκαλέσουν δυστύχημα ή και πυρκαγιά.

Οι κολόνες βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου και αποτελούν κίνδυνο για τα παιδιά αλλά και όσους πηγαίνουν για περπάτημα και τρέξιμο γύρω από το γήπεδο.

“Αν δεν τα έχουν δει αυτά οι του Δήμου ας δουν τις φώτο έστω και από εδώ και ας κάνουν κάτι. Πέρσι τέτοιο καιρό δείχναμε το γήπεδο με φωτισμό και καμαρώναμε.

Που να ξέραμε όμως την πραγματικότητα. Λοιπόν κύριοι, ολόκληρη η εγκατάσταση θέλει σοβαρή μελέτη για τον φωτισμό του γηπέδου και όλα να γίνουν από την αρχή. Επίσης στο γήπεδο στην ανατολική πλευρά συσσωρεύονται τα νερά και θέλει εξωτερικούς αγωγούς για να μην λιμνάζουν τα νερά και να φεύγουν. Ελπίζουμε το βοηθητικό να μην έχει τα ίδια προβλήματα.

Ελπίζουμε μην έχουμε κάποιο τραγικό ατύχημα από αυτές τις κακοτεχνίες. Όσον αφορά το πως έπεσαν οι κολώνες φωτισμού δεν έχουμε άποψη.

Ελπίζουμε τα άρθρα μας αυτά να ανοίξουν τα μάτια σε μερικούς που τα έχουν κλειστά στα προβλήματα που υπάρχουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα χωριά του Δήμου μας με μόνο στόχο την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν.

Θα συνεχίζουμε να προβάλουμε έργα που γίνονται στην περιοχή μας αλλά ταυτόχρονα θα αναδεικνύουμε και τα προβλήματα. Για μας η μόνη έγνοια και ο μόνος στόχος είναι πως η ζωή των δημοτών μας να καλυτερεύει” καταλήγει το δημοσίευμα του katounanews.blogspot.com.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close