Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόβλημα με την εύρεση ασθενοφόρου για ασθενή στον Μύτικα

Όπως ενημέρωσαν κάτοικοι του Μύτικα, ζητώντας επιτακτικά μάλιστα την ανάδειξη του θέματος, χτες Κυριακή πολύ πρωί ένας πολίτης στο Μύτικα αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Έτρεξαν οι γείτονες να τον βοηθήσουν και αμέσως προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τηλεφωνικά ένα ασθενοφόρο, μιας και η κατάσταση του ασθενούς ήταν πολύ άσχημη και έχριζε άμεσης μεταφοράς.

Δυστυχώς δυσκολεύτηκαν να μπορέσουν να βρουν ασθενοφόρο και τελικά και με τη βοήθεια της ιδιώτου γιατρού του Μύτικα η οποία έκανε αλλεπάλληλα τηλέφωνα, βρέθηκε ασθενοφόρο από Λευκάδα που ήρθε και παρέλαβε τον ασθενή, τον οποίο και διακόμισε στην Πρέβεζα αρχικά και από εκεί έφυγε για Γιάννενα.

“Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον συμπατριώτη μας και σχετικά με το ασθενοφόρο, περιγράφοντας μας την όλη κατάσταση οι εμπλεκόμενοι, πιστεύουμε ότι θέλει μία λίγο καλύτερη οργάνωση και συντονισμό το θέμα, γιατί ασθενοφόρο υπήρχε, αλλά μπλέξαμε λίγο με το ποιος είναι πιο κοντά, σε ποιο τομέα ΕΚΑΒ υπάγεται ο Μύτικα, ποιος θα δώσει την εντολή να φύγει το ασθενοφόρο. Καλύτερη οργάνωση και συντονισμός απαιτείται.”, καταλήγει η ανάρτηση από το τοπικό blog mytikaspress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button