ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρωτοποριακή πλατφόρμα αποστολής μηνυμάτων SMS.to από την εταιρία IntergoTelecom

Κάθε επιχείρηση στην εποχή μας με τον τεράστιο ανταγωνισμό και τις ραγδαίες αλλαγές παγκοσμίως οφείλει να βρίσκεται διαρκώς και έξυπνα σε προσωποποιημένη επαφή με τους πελάτες της.

Ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό εργαλείο για το στόχο αυτό είναι τα SMS. Το κορυφαίο αυτό εργαλείο βοηθά την επιχείρηση να έρθει σε επαφή με τους πελάτες της, να τους ενημερώσει για τις προσφορές της, τυχόν καινούριες υπηρεσίες ή προϊόντα και να τους στείλει ευχές.

Τα μαζικά SMS είναι το πιο επιτυχημένο και δημοφιλές διαφημιστικό εργαλείο σήμερα για κάθε είδος επιχείρησης, λόγω του ότι ο αριθμός των χρηστών κινητού τηλεφώνου έχει αυξηθεί κατά τα τελευταία χρόνια πάρα πολύ αλλά και το γεγονός ότι κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα μηνύματα που αποστέλλονται σε αυτό διαβάζονται από τους παραλήπτες τους.

Με τα μαζικά μηνύματα:

  1. Θα διαφημιστείτε πιο οικονομικά από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό εργαλείο. Και μέσα από αυτό μπορείτε να φτάσετε από πόρτα σε πόρτα.
  2. Θα μπορέσετε να αυξήσετε τον αριθμό των πελατών της εταιρίας σας κάνοντας τηνεταιρία σας ανοιχτή σε όλους, αξιόπιστη και αφοσιωμένη στους πελάτες σας.

Το SMS.to είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα πύλης SMS Marketing και SMS API που προσφέρει υπηρεσίες ψηφιακής επικοινωνίας Omni-Channel σε επιχειρήσεις. Φτιάχτηκε μόλις περίπου ένα χρόνο πριν από την Κυπριακή εταιρία τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας IntergoTelecomLtd και ήδη έχει πάνω από 2000 εγγραφές.

Αυτό περιλαμβάνει μια εξελιγμένη πλατφόρμα SMSMarketing, OTP (Onetimepasswords), 2 WaySMS, 2FA (2 FactorAuthentication) και ειδοποιήσεις.

Ο διευθυντής της εταιρίας Μάριος Ιταλός αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η αποστολή μας είναι να απλοποιηθούν οι επικοινωνίες των επιχειρήσεων, ξεπερνώντας το παλιό τηλεπικοινωνιακό μοντέλο των μακρών διαπραγματεύσεων και διαδικασιών και επιτρέποντας μια γρήγορη και αποτελεσματική μετάβαση στη στρατηγική της αγοράς μέσω των ισχυρών πλατφόρμων ιστού.

Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενσωματώσουν και να προσεγγίσουν τους πελάτες τους σε ώρες κι όχι μήνες από την ημέρα της εγκατάστασης, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα και κυρίως την ανταγωνιστικότητα.»

Τα πακέτα προσφορών του SMS.to ξεκινούν από 0,044€ στην Ελλάδα και αναλόγως τον όγκο μηνυμάτων μπορούν να φτάσουν και στα 0,035€.

Προσφέρουμε επίσης συνδέσμους καταμέτρησης ποσού κλικ των συνδέσμων για να είστε σίγουροι πόσοι από τους πελάτες σας είδαν τις ευχές, ανακοινώσεις ή ειδοποιήσεις σας.

Ένας από τους υποχρεωτικούς κανονισμούς που εφαρμόζεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων, GDPR, που έχει επιφέρει μία σειρά από σημαντικές αλλαγές στο νομικό πλαίσιο προστασίας των δεδομένων και, ως εκ τούτου, στον τρόπο επικοινωνίας με SMS.

Το SMS.to συμμορφώνεται με αυτόν τον κανονισμό και τον τηρεί πιστά καθ’ όλη τη διάρκεια αποστολής μαζικών μηνυμάτων. Μετά την εφαρμογή του κανονισμού, όσοι στέλνουν SMS ενδέχεται να χρειάζονται την συναίνεση του παραλήπτη κι ο τελευταίος πρέπει να έχει την δυνατότητα διαγραφής από κάποια λίστα.

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως κάποια επιχείρηση δεν μπορεί να στέλνει ανεξέλεγκτα SMS σε μεγάλες ομάδες παραληπτών. Το θετικό στοιχείο είναι πως το κάθε μήνυμα SMS έχει αυξημένη επικοινωνιακή δύναμη, καθώς ο παραλήπτης ζήτησε την αποστολή του ή συναίνεσε σε αυτήν.

Αν λοιπόν, ψάχνετε έναν τρόπο να στείλετε μαζικά SMS σε χιλιάδες παραλήπτες, το SMS.to είναι αυτό που ψάχνετε! Σκεφτείτε ένα έξυπνο μήνυμα και στείλτε το γρήγορα και αποτελεσματικά για να προσεγγίσετε, να ενημερώσετε ή να ειδοποιήσετε τους πελάτες σας.

Οι υπηρεσίες του SMS.to απευθύνονται σε επιχειρήσεις, σε κόμματα και γενικότερα σε οποιονδήποτε θέλει να «πουλήσει» έξυπνα, αποτελεσματικά και γρήγορα τον εαυτό του!

Η εταιρεία IntergoTelecom είναι πλήρως αδειοδοτημένη εταιρεία ηλεκτρονικών επικοινωνιών στην Κύπρο μέσω του ΓΕΡΗΕΤ και εργοδοτεί σήμερα 15  υψηλά καταρτισμένα άτομα σε διάφορες χώρες του κόσμου με τα κεντρικά της γραφεία στην Πάφο.

Εταιρείες οι οποίες σήμερα αποστέλλουν sms μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με την εταιρεία στο sales@sms.to ή στο livechatγια να πάρουν προσφορά ή να πραγματοποιήσουν μια εγγραφή στο sms.to για μία δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας.

Στους επόμενους μήνες αναμένονται βελτιωμένες δυνατότητες αποστολής μηνυμάτων, την προσθήκη του ViberMessaging, περισσότερη πληροφορία και δυνατότητες για smsmarketing καθώς και την λειτουργία 2-way SMS για πραγματοποίηση αμφίδρομων επικοινωνιών με τους πελάτες καθώς και ταχεία διείσδυση στην αγορά της Ευρώπης!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close