Γεγονότα

Πρώτο κουδούνι με ενημέρωση από την Τροχαία ενώ έρχεται… μετωπική

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Με τους χειρότερους οιωνούς ξεκίνησε σήμερα και στο Αγρίνιο η νέα σχολική χρονιά. Τα σχολεία μπορεί να άνοιξαν, τα βιβλία να μοιράστηκαν , αλλά από Δευτέρα κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών, με τους καθηγητές να προχωρούν σε πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες και όπως φαίνεται να ακολουθούν οι δάσκαλοι.

Οι δάσκαλοι θα λάβουν τις οριστικές αποφάσεις την Πέμπτη, ενώ στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου θα απεργήσουν οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Οι κινητοποιήσει αυτές ήταν και το κύριο θέμα στις σημερινές συζητήσεις μεταξύ μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων σε όλα τα σχολεία όπου τελέστηκε αγιασμός για τη νέα σχολική χρονιά. Το μεγάλο “στοίχημα” για τους συνδικαλιστές, όπως έχουν διαμηνύσει είναι η συσπείρωση και η συμμετοχή, ενώ  όπως είναι γνωστό και πρόταση της Β’ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, ήταν οι πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, κάτι που υιοθετήθηκε τελικά από την ΟΛΜΕ.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Το πρωί στις εισόδους σχολείων του Αγρινίου, άνδρες της Τροχαίας, διένειμαν φυλλάδια για την οδική ασφάλεια (φωτο). Στο 2ο Δημοτικό σχολείο του Αγρινίου (φωτο) όπου στεγάζεται προσωρινά σε άλλο κτίριο έγινε και ενημέρωση για την πορεία αποπεράτωσης του νέου κτιρίου, χωρίς να αποσαφηνιστεί εάν η μεταφορά σε αυτό θα γίνει με βεβαιότητα εντός της χρονιάς, ή από το φθινόπωρο του 2014.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button