Δυτική Ελλάδα

Πρώτη μέρα του Φεστιβάλ της ΚΝΕ (φωτο)

 

koi-festival-kneΠλήθος λαού και νεολαίας την πρώτη μέρα στο διήμερο φεστιβάλ της ΚΝΕ  και του Οδηγητή στο Αγρίνιο

Τις πύλες του άνοιξε χθες το διήμερο και καθιερωμένο φεστιβάλ της ΚΝΕ και του Οδηγητή στο δημοτικό πάρκο Αγρινίου, με μεγάλη συναυλία από τα «Υπόγεια Ρεύματα» και τοπικά ερασιτεχνικά συγκροτήματα της πόλης,(Εκτός έλεγχου, Rest in shield)και κορυφώθηκε με λαϊκό γλέντι από φοιτητικό λαϊκό συγκρότημα από το τμήμα του λαϊκής παραδοσιακής μουσικής Άρτας…. κατά τη διάρκεια του χθεσινού προγράμματος παρουσιάστηκε μουσικοαφηγηματικο αφιέρωμα για τα 45 χρόνια της ΚΝΕ.

╬Χ╬╣╬║╧Ν╬╜╬▒ 133Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Παύλο Μπερμπερίδη και το σχήμα του.Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ κορυφώνονται σήμερα Σάββατο  (14/9/2013)  με την ομιλία από την Ελένη Μπέλλου, μέλους του Πολίτικου Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ. Το πρόγραμμα σήμερα θα περιλαμβάνει ακόμη μουσικοαφηγηματικό αφιέρωμα στην αντιφασιστική νίκη των λαών “Ο φασισμός δεν έρχεται απ το μέλλον”…παιδικό θεατρικό σκετς “Αν όλα τα παιδιά της γης”…(από παιδιά έως 10 ετών)….συναυλία από τα συγκροτήματα “Εναλλάξ” και σχήμα από το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου.

  ╬Χ╬╣╬║╧Ν╬╜╬▒ 150

 Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με τον Παύλο Μπερμπερίδη και το σχήμα του….στο χώρο θα λειτουργούν παιδότοπος, βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής με μεγάλες προσφορές σε τίτλους βιβλίων.

╬Χ╬╣╬║╧Ν╬╜╬▒ 104

╬Χ╬╣╬║╧Ν╬╜╬▒ 077

╬Χ╬╣╬║╧Ν╬╜╬▒ 128

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button