Γεγονότα

Πρόστιμα σε επιχειρήσεις από Αγρίνιο, Αιτωλικό, Ξυλόκαστρο μετά από ελέγχους σε επαγγελματικά οχήματα

epi-elegxos-prostimoΑναλυτικά, με απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης  Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας, επεβλήθη πρόστιμο χιλίων τρακοσίων εβδομήντα έξι ευρώ και οχτώ λεπτών  σε  Πρατήριο Υγρών Καυσίμων, που βρίσκεται στο Αιτωλικό επειδή  σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο ελεγκτών του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου σε βυτίο διανομής υγρών καυσίμων, βρέθηκε περίσσευμα Εκατό (100) λίτρων πετρελαίου κίνησης μεταξύ της μετρούμενης κατά τον έλεγχο ποσότητας και της αρχικά φορτωθείσας  βάση των αποδείξεων που είχαν εκδοθεί από το σύστημα εισροών-εκροών του πρατηρίου υγρών καυσίμων ιδιοκτησίας του (Νο 21532 & 21533) .

Με την υπ’ αριθμόν ΔΑΝ 53265/748/3-3-2017 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας, επεβλήθη πρόστιμο χιλίων  ευρώ σε εμπορικό κατάστημα υφασμάτων στον  Αγίο Κων/νο του Δήμου Αγρινίου επειδή: Σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22-2-2017 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου, σε φορτηγό αυτ/το που κινούνταν στο Μεσολόγγι , βρέθηκε να μεταφέρει λευκά είδη, μοκέτες, κουβέρτες κλπ  , με ελλιπή στοιχεία στα παραστατικά εμπορίας & διακίνησης Το γεγονός ότι τα ανωτέρω αποτελούν παράβαση για την οποία επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο με βάση το άρθρου 101 παρ. 6β της Α2-718 /31/7/2014 – ΦΕΚ 2090/Β/31/7/2014 – «Κανόνες Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.ΠΥ.)»,ύψους 1.000 ευρώ.

Τέλος, επιβλήθηκε πρόστιμο δύο χιλιάδων  ευρώ  σε  επιχείρηση Οινοποιείο-Αποσταγματοποιείο  από το Ξυλόκαστρο, επειδή σε αγορανομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15-2-2017 από ελεγκτές του Τμήματος Εμπορίου Αγρινίου ,σε  φορτηγό αυτ/το διαπιστώθηκε να μεταφέρει προς πώληση εικοσιπέντε ασκούς των πέντε λίτρων έκαστος κρασί ενώ στο συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής  Νο 32/15-2-2017 αναγράφονταν δέκα ασκοί των πέντε λίτρων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button