Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόσκοποι και Φ/Δ Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου σε κοινή δράση για το περιβάλλον

Την Κυριακή 9 Ιουνίου οι πρόσκοποι Αγρινίου μαζί με το Φορέα Διαχείρισης της Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Ακαρνανικών Ορέων πραγματοποίησαν μία κοινή δράση για την παγκόσμια ημέρα του περιβάλλοντος που κάθε χρόνο τιμάται στις 5 Ιουνίου.

Βρέθηκαν στο στάδιο του Αγρινίου και όλα τα τμήματα (Λυκόπουλα Πρόσκοποι Ανιχνευτές) αλλά και γονείς των παιδιών μαζί με τους βαθμοφόρους τους έπαιξαν παιχνίδια αλλά και ενημερώθηκαν για την πανίδα της περιοχής, τους υγροβιότοπους της Ελλάδας και τις μορφές παρέμβασης για τα άγρια ζώα και πτηνά που είναι υπό εξαφάνιση.

Η συνέχεια της δράσης περιελάμβανε ομαδικά αθλήματα μεταξύ γονέων και παιδιών .

Η ανακοίνωση του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου αναφέρει:

Η εμπειρία όμορφη , οι γνώσεις υπέροχες , μας έδωσαν το ερέθισμα ώστε να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με τον φορέα στο σύντομο μέλλον .

Ευχαριστούμε την Μάλβινα Καρανίκα και την Ιωάννα Καραγεώργου από το Φορέα για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκαν μαζί μας ..

Κλείνοντας για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος οι ανιχνευτές μας ετοίμασαν ένα βίντεο και προτείνουν σε όλους τους υποψήφιους των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ανεξάρτητα αν βγήκαν ή όχι να οργανώσουν τους πολίτες της γειτονιάς τους να καθαρίσουν και να ομορφύνουν τη γειτονιά τους , που θα το βρείτε στο facebbok στη  σελίδα μας

1η Κοινότητα προσκόπων Αγρινίου .

Γιατί το περιβάλλον είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας και καλό είναι να ξεκινήσουμε από τη γειτονιά μας .

 Προσκόποι Αγρινίου

Παπαρηγοπούλου 55B , 

Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη,

 30100 – ΑΓΡΙΝΙΟ,

e-mailscoutsofagrinio1@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button