ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Προπονητής σε ένα από τα μεγαλύτερα Tae Kwon Do καμπ ο Νίκος Κακαρέλης

Ο προπονητής του ΑΣ Θησέα Αιτωλοακαρνανίας, Νίκος Κακαρέλης, δίδαξε τα “μυστικά” του Ολυμπιακού αθλήματος του Tae Kwon Do σε ένα από τα μεγαλύτερα καμπ στα Ιωάννινα.

Ο μεγαλύτερους σύλλογος των Ιωαννίνων, ΑΣ Ζήκος WTF, διοργάνωσε ένα πολύ δυνατό καμπ για την προετοιμασία των αθλητών, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 80 αθλητές.

Σε αυτούς 15 ήταν αθλητές των εθνικών ομάδων και πάνω από 20 πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι αθλητές προετοιμάστηκαν με καθημερινές δίπλες προπονήσεις 2.30 χωρών η κάθε μια μαθαίνοντας προγράμματα που δουλεύουν οι καλύτερες εθνικές ομάδες.

Ο προπονητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας είναι προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών – Γυναικών και Νέων Γυναικών, με παρουσία στα τελευταία πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα παρακολουθώντας από κοντά όλες τις εξελίξεις, διδάσκοντας καινούργια προγράμματα, ώστε οι αθλητές να βάλουν πράγματα στην προπόνησης τους για την καινούργια χρονιά.

Επόμενη μεγάλη διοργάνωση που θα προπονήσει ο Νίκος Κακαρέλης είναι το καμπ που θα πραγματοποιηθεί από 1η έως 6 Αυγούστου μαζί με τον δύο φορές Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Ο προπονητής Κακαρελης Νίκος ευχαρίστησε την οικογένεια Ζήκου, μια οικογένεια που έφερε το Tae Kwon Do στα Ιωάννινα και έχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις στην πόλη.

Ο Σύλλογος των Ιωαννίνων θεωρείται από τους κορυφαίους ελληνικούς συλλόγους.

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close