ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Έκοψε την πίτα του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας (φωτο)

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Αιτωλοακαρνανίας έκοψε την πίτα του, χθες Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις πρώην προπονητών, παραγόντων, διαιτητών και άλλων, για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

“Την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμό μας η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο PAN CAFΕ στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο οι πρώην προπονητές Γεώργιος Γαλανός και Αντώνης Λαυράνος οι πρώην παράγοντες του ποδοσφαίρου Ανδρέας Πανής και Κων/νος Καπελάκης καθώς και από το χώρο της διαιτησίας ο πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ Βασίλης Νικάκης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συνδέσμου μας για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή αλλά και αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους , τον Δήμαρχο Αγρινίου κο Γιώργο Παπαναστασίου , τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Παιδείας (ο οποίος είναι και μέλος του συνδέσμου μας) κο Χ. Ζαρκαβέλη , τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΑ κο Π. Παπαχρήστο τον Α’ Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΝΑ κο Δ. Βισβίκη, τον Γεν .Γραμματέα της ΕΠΣΝΑ κο Θ. Λαυράνο ,το μέλος της ΕΠΣΝΑ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας κο Β. Νικολέτα , τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας κο Κωνσταντίνου Γεώργιο καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Σ.Δ.Π.Ν.Α κο Π. Καψάλη , τον εκπρόσωπο της ΠΑΕ Παναιτωλικός (ο οποίος είναι και μέλος του συνδέσμου μας) κο Μ. Μπελεβώνη τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού κο Π. Στεργίου καθώς και τα μέλη κους Ν. Χούση και Π. Ρούλια , τους πρώην Προέδρους του Συνδέσμου μας κο Χ. Κορδάτο και Β. Νταλαπέρα , παράγοντες ομάδων, παλαιμάχους ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού και φίλους του ποδοσφαίρου και εκπροσώπους του Τύπου κους Γ. Τσιντζέλη και Π. Χατζηστυλιανό οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button