ΕργασίαΡοή Ειδήσεων

Προκήρυξη 160 θέσεων για σωφρονιστικά καταστήματα & ιατροδικαστικές υπηρεσίες της χώρας

Ξεκινούν οι αιτήσεις συμμετοχής στην προκήρυξη 6Κ/2023, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 160 θέσεων μόνιμου προσωπικού στα Σωφρονιστικά Καταστήματα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και τις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες του υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η πλατφόρμα του ΑΣΕΠ πρόκειται να αρχίσει να δέχεται αιτήσεις από την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2024


Με αφορμή την πρόσφατη έκδοση της Προκήρυξης (6Κ/2023), με αριθμό Φ.Ε.Κ 54 – 29/12/2023, που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 160 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, μέρος των οποίων θα απορροφηθεί από τα Σωφρονιστικά Καταστήματα της χώρας, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την πλήρωση 126 θέσεων μόνιμου προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στα Σωφρονιστικά Καταστήματα και άλλες υπηρεσίες του Υπουργείου, γίνεται πράξη ακόμη μία βασική δέσμευση της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε Επίσης

Αναμορφώνουμε τον Σωφρονιστικό χάρτη και συνδράμουμε ακόμη περισσότερο, στο εξαιρετικά κρίσιμο και δύσκολο έργο που ήδη προσφέρει το προσωπικό, στις φυλακές όλης της χώρας. Στελέχη ανώτατης – και όχι μόνο – εκπαίδευσης, θα επιφορτιστούν τους επόμενους μήνες με συγκεκριμένες αρμοδιότητες, μπροστά στον στόχο που έχουμε θέσει ως ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και κατ’ επέκταση κράτησης, στα σωφρονιστικά καταστήματα. Γιατί μόνο όταν βελτιώσουμε το περιβάλλον εργασίας και προσφοράς μέσα στις φυλακές, θα μπορούμε να περηφανευόμαστε ότι ο πραγματικός σωφρονισμός, οδηγεί στην ορθή κοινωνική επανένταξη».

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button