ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Πέρασε η προκήρυξη του πρωταθλήματος και όλα δείχνουν σέντρα στις 25 Αυγούστου

Η Super League λίγο μετά τις 18.00 έκανε τις απαιτούμενες διαδικασίες για την έγκριση της προκήρυξης με τρεις ομάδες να πέφτουν και μία να ανεβαίνει.

Έτσι και έγινε λοιπόν. Η προκήρυξη – μετά το ραντεβού των Κούγια – Σπανού στο Υπουργείο του Παππά εκεί όπου έγινε δεκτό το αίτημα των 2 για συμβόλαια για όλους για την ΕΡΤ εάν δεν προκύψει νέα συμφωνία με τη NOVA – πέρασε και έτσι όπως αναμενόταν θα πέφτουν 3 ομάδες και θα ανεβαίνει μόνο 1 από την Football League. Με τα τωρινά δεδομένα όλα δείχνουν πως θα πάμε κανονικά σε σέντρα στις 25 Αυγούστου και ενώ θυμίζουμε πως τον Σεπτέμβριο θα υπάρξει διακοπή λόγω των αγώνων της Εθνικής μας ομάδας στο Nations League.


Η ανακοίνωση της Λίγκας

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας για τις αποφάσεις του ΔΣ έχει ως εξής: «Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης και του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League λήφθηκαν, μεταξύ άλλων, οι ακόλουθες αποφάσεις:
1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή Αγωνιστικής Περιόδου 2018-19 και των Πρωταθλημάτων Υποδομής (Κ19, Κ17, Κ15)

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή».

gazzetta.gr

Τοπική Διαφήμιση
papathanasiou tsalafouti Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button