Προγραμματίζουν κινητοποίηση στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι οι αγρότες

Την προσεχή Δευτέρα

Αποφασισμένοι να παραμείνουν στα μπλόκα τους και να προβούν σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους εμφανίζονται οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, οι οποίοι ενισχύουν την παρουσία τους στον κόμβο του Χαλικίου.

Όπως πληροφορείται το agriniopress, χθες 22/2 οι αγρότες συσκέφθηκαν στο μπλόκο του Χαλικίου και αποφάσισαν να μην προβούν σε κλείσιμο του δρόμου μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπό το πρίσμα ότι δεν επιθυμούν να ταλαιπωρήσουν τους συμπολίτες που ταξιδεύουν.


«Τα δεδομένα είναι ρευστά, οι αποφάσεις λαμβάνονται στα μπλόκα με συνεχείς διαβουλεύσεις. Στην ουσία είμαστε σε αναμονή της Δευτέρας. Ημέρα που θα λάβει χώρα και το πανευρωπαϊκό αγροτικό συλλαλητήριο», ανέφερε στο agriniopress ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Παναιτωλίου, Βασίλης Τσέλιος, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα συνέχισης του αγροτικού αγώνα.

Δυναμική κινητοποίηση προγραμματίζεται πάντως για την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου από τους Αιτωλοακαρνάνες αγρότες, καθότι αναμένεται να μεταβούν στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στο Μεσολόγγι με τα τρακτέρ τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι επόμενες κινήσεις των αγροτών αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με δεδομένο το γεγονός ότι βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με άλλα μπλόκα ανά την χώρα για τον συντονισμό των κινητοποιήσεών τους, μετά και το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Χορηγούμενη
Share
Published by
PressRoom
Tags: αγρότες εθνική οδός Αντιρρίου - Ιωαννίνων μπλόκο Χαλίκι