Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πρόεδρος Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Αιτωλ/νίας προς υπ. βουλευτές-κόμματα : «Γιατί μας αγνοήσατε;»

Ανοικτή επιστολή έστειλε στους υποψήφιους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα ο κ. Τάσος Προβίδας, Λογιστής – Φοροτεχνικός , πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας.

Αναφέρει σε αυτήν:


«Ως πολίτης, επαγγελματίας και πρόεδρος της Ένωσης Λογιστών-Φοροτεχνικών Επαγγελματιών Αιτωλοακαρνανίας απευθύνω αυτή την επιστολή προς όλους τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα πολιτικά κόμματα που συμμετέχουν στις βουλευτικές εκλογές στις 21/05/2023.

Η προεκλογική περίοδος έφτασε στο τέλος της, άκουσα ως πολίτης εκατοντάδες δηλώσεις, τοποθετήσεις, προγράμματα και σλόγκαν από όλους. Κατέχοντας – πρώτη φορά – τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου ανέμενα όλο αυτό το διάστημα την κρούση από τους υποψήφιους των κομμάτων αλλά και από τις τοπικές οργανώσεις τους, για συζήτηση επί των θεμάτων που μας απασχολούν, έστω και για μια προσχηματική συζήτηση, για τα προβλήματα του κλάδου μας αλλά και των πολιτών με τους οποίους καθημερινά συναναστρεφόμαστε. Διαψεύσθηκα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων – που δεν μου επιτρέπεται σήμερα μέσω αυτής της επιστολής να αναφέρω – όλοι όσοι αγωνίζονται για την σωτηρία του τόπου μας, επιδεικτικά μας αγνόησαν.

Απευθύνομαι λοιπόν σήμερα σε όλους αυτούς και ρωτώ, ποιος είναι ο λόγος που δεν μας πλησιάζετε; μήπως είναι κακό που είμαστε συνδικαλιστές; είναι κακό που λειτουργούν συνδικαλιστικά όργανα χωρίς την εμπλοκή σε αυτά των κομμάτων; είναι κακό να εκπροσωπείς συναδέλφους και να διεκδικείς για αυτούς και για την κοινωνία ένα καλύτερο αύριο;

Μιας και δεν περιμένω απαντήσεις, θα πω το εξής, είμαι και είμαστε επαγγελματίες που πρώτον αγαπάμε την δουλειά μας, που από αυτή ζούμε τις οικογένειές μας, που με αυτή εξυπηρετούμε καθημερινά πολίτες και επιχειρήσεις. Μέσω της οποίας καθημερινά συναναστρεφόμαστε με το κράτος και τον πολίτη και ξέρουμε πολύ καλύτερα – από τους περισσότερους από εσάς – πως λειτουργεί η οικονομία, η αγορά και η κοινωνία. Πιστεύω λοιπόν ότι – επιτρέψτε μου αυτή είναι η προσωπική μου άποψη – απαξιώσατε τον συνδικαλισμό στα μάτια του κόσμου – με διάφορες πρακτικές που δεν είναι η ώρα να αναλύσω – και σήμερα το υγιές μέρος του συνδικαλισμού που έχει μείνει, επειδή δεν μπορείτε να το χειραγωγήσετε απλώς το αγνοείτε.

Σας ενημερώνω ότι την Δευτέρα – εγώ και οι συνάδελφοί μου – θα είμαστε πάλι εδώ, θα συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και να προσφέρουμε υπηρεσίες στην κοινωνία και στον κλάδο μας και θα συνεχίζουμε να διεκδικούμε τα αυτονόητα για την κοινωνία στο σύνολό της».

Advertisements
Τοπική Διαφήμιση
pap spanakopita 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button