Δυτική ΕλλάδαΕκπαίδευσηΡοή Ειδήσεων

Πρέβεζα: Σε περιφερειακή σύσκεψη γονέων, γονείς του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου

Στην Πρέβεζα πραγματοποιήθηκε η Δ΄ Περιφερειακή Σύσκεψη της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2019 -2020.

Η περιφερειακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου κι ώρα 11:30 π. μ, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν τα μέλη των Δ.Σ των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Μουσικών σχολείων, Άρτας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Κέρκυρας, Λευκάδας, Αγρινίου, και Άμφισσας.

Εκ μέρους των γονέων του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου παραβρέθηκαν ως αντιπρόσωποι οι κ. Θανάσης Κωνσταντίνου και Έφη Γαντζούδη, η οποία και συμμετείχε στο Προεδρείο της σύσκεψης. Σημειωτέον ότι το σχολείο είναι το μοναδικό Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο στη Δυτική Ελλάδα και την Ήπειρο.


Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος για τα ζητήματα των Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων όπως τα κτίρια, η έγκαιρη στελέχωση των σχολείων από όλες τις ειδικότητες εκπαιδευτικών, η σίτιση, η μεταφορές κ.α. Επίσης συζητήθηκαν τρόποι επίλυσής τους.

Η αντιπροσωπεία του σχολείου, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Γονέων Δυτικής Ελλάδας και τον Πρόεδρο του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, με τους οποίους υπήρξε πολύ καλή επικοινωνία και εποικοδομητική συζήτηση. Επόμενο βήμα η επίσημη σύσταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνω του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου, η οποία έχει ήδη δρομολογηθεί.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button