Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Δεν υπάρχει σωτηρία… για το Πόρτο Κατσίκι-νέες καταγγελίες

Οι καταγγελίες σχετικά με την άναρχη και ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατει με τις ομπρελοξαπλώστρες στο δημοφιλές Πόρτο Κατσίκι της Λευκάδας, συνεχίζονται.

Μια κατάσταση που συνεχίζεται σα να μην συμβαίνει τίποτε, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες με επιχείρηση του Λιμενικού, υπήρχαν συλλήψεις για σωρεία παρανομιών.

Γράφει το lefkadapress.gr:

“Πριν τρεις ημέρες το Λιμενικό έκανε τη δουλειά του εκεί κάτω στο ανεξέλεγκτο Πόρτο Κατσίκι. Εκεί που η ανομία αλωνίζει και οι υπεύθυνοι φορείς απλά παρακολουθούν… Ο δήμος Λευκάδας έτρεξε μάλιστα να δώσει στη δημοσιότητα mail σύμφωνα με το οποίο ενήργησε το Λιμενικό.

Ο κύριος λοιπόν ο οποίος λυμαίνεται την παραλία στο Πόρτο Κατσίκι παίρνοντας 15 ευρώ από τους επισκέπτες που θέλουν ξαπλώστρες, ο ίδιος άνθρωπος που συνέλαβε το Λιμενικό και τον οδήγησε στον εισαγγελέα την επόμενη ημέρα συνέχισε ανενόχλητος τη δουλειά του.
Παρανόμως και χωρίς να έχει μισθώσει την παραλία κυκλοφορεί και κουμαντάρει… Ένα περιστατικό (έχουμε στη διάθεσή μας και το σχετικό βίντεο) ήρθε για να επιβεβαιώσει ότι πραγματικά δεν υπάρχει σωτηρία… Λουόμενος , επισκέπτης του νησιού μας προσπάθησε να σώσει την κατάσταση στο Πόρτο Κατσίκι.

Ακολουθούσε παντού σε όλη την παραλία τον γνωστό κουμανταδόρο ζητώντας του πίσω τα χρήματα που έδωσε για τις ξαπλώστρες του αλλά και τα χρήματα των άλλων λουόμενων. Ο ίδιος έδειχνε να μην τον αφορά ούτε το αυτόφωρο ούτε το τι είχε γίνει μία ημέρα νωρίτερα.

“Πηγαίνω και ο μόνος μου αυτόφωρο αν χρειαστεί“, απάντησε στον λουόμενο όταν του είπε ότι αυτό που κάνει χρίζει αυτοφώρου…ισχυριζόμενος επίσης ότι δεν έχει πάρει χρήματα από κανένα στην παραλία…
Ο λουόμενος που είχε αναλάβει ρόλο υπερασπιστή των υπολοίπων στην παραλία, ρωτώντας τον κόσμο επιβεβαίωσε ότι είχαν πληρώσει χρήματα για τις ξαπλώστρες “… Δυστυχώς οι μαφιόζοι γύρισαν πίσω την επόμενη μέρα … Προσπάθησα εγώ να τον σταματήσω και τον ανάγκασα να δώσει πίσω στους πιο πολλούς τα λεφτά τους… “, ενημερώνει ο Σ.Δ … Τα υπόλοιπα στην κρίση σας….

Β.Β.”

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button