ΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Ποιος είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι- Η περιουσία του ανέρχεται στο ένα δις δολάρια

Εντός της ημέρας στο Αγρίνιο ο νέος ιδιοκτήτης-η συμφωνία περιλαμβάνει και το Emileon

Εξέλιξη «βόμβα» στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναιτωλικός, καθότι όπως μετέδωσε το agriniopress, ο Φώτης Κωστούλας μεταβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στην οικογένεια Καμίνσκι.

Η συμφωνία της οικογένειας Καμίνσκι με τον Φώτη Κωστούλα περιλαμβάνει και το Emileon, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Οι επαφές του κ. Κωστούλα με την οικογενεια, βρίσκονταν σε εξέλιξη του τελευταίους μήνες.


H οικογένεια έλκει την καταγωγή της από την Πολωνία και η περιουσία της ανέρχεται στο ένα δις δολάρια. «Κεφαλή» της οικογένειας είναι ο Μάτσιεκ Καμίνσκι.

Γεννήθηκε στην Πολωνία τo 1958 και αποφοίτησε προτού οι γονείς του -και οι δύο γιατροί- μετανάστευσουν στη Μινεσότα το 1967. Κατέχει πτυχίο Βιολογίας και Φυσικής από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα.

Είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Kaminski Asset Management, Inc με έδρα τη Μινεσότα τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία διαχειρίζεται κεφάλαια αξίας δισεκατομμυρίων, έχοντας σημαντικό λόγο στο χρηματιστήριο.

Ο Kaminski ξεκίνησε επίσης το Kaminski Poland Fund, το οποίο – σύμφωνα με την Telegraph, ήταν «το μοναδικό επενδυτικό ταμείο μόνο για την Πολωνία στις Ηνωμένες Πολιτείες». Φέρεται ακόμη να έχει σχέση με την Global Worth που δραστηριοποιείται στο real estate σε Πολωνία και Ρουμανία. Το χαρτοφυλάκιο ακινήτων της Global Worth έχει συνολική αξία 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Ο Kaminski ακόμη ίδρυσε την εταιρεία KAM Sports LLC για να «κατέχει και να διαχειρίζεται κορυφαία διεθνή αθλητικά περιουσιακά στοιχεία».

Το περασμένο καλοκαίρι ο Μάτσιεκ μαζί με το γιό του Μιχαήλ στόχευσαν στην εξαγορά τις μετοχές της Έβερτον, με μία προσφορά 400 εκ. δολαρίων. Η διαπραγμάτευση όμως δεν είχε αίσιο τέλος. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια να ενδιαφέρεται και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button