ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΠΟΕΔΗΝ: Να μην ισχύσουν οι πιεστικές ημερομηνίες δήλωσης εμβολιασμού για τους υγειονομικούς

«Δημιουργείται κλίμα εξαναγκασμού»

Η ΠΟΕΔΗΝ υποστηρίζει , σύμφωνα με σχετική της ανακοίνωση , “με όλες της της δυνάμεις” τον εμβολιασμό του Υγειονομικού Προσωπικού.

“Χάσαμε πολλούς συναδέλφους σε αυτόν τον πόλεμο και άλλοι πολλοί δίνουν την μάχη για την ζωή διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ”, επισημαίνεται ακόμη στην ανακοίνωση, που συνεχίζει ως εξής:


“Θέλουμε να μπει ένα τέλος σε αυτόν τον τραγικό απολογισμό. Όμως για να επιτύχει ο καθολικός εμβολιασμός του προσωπικού θα πρέπει να υπάρξουν προσεκτικοί χειρισμοί από την μεριά των διοικήσεων των Νοσοκομείων και του Υπουργείου Υγείας.

Η έγγραφη οδηγία που έφτασε στα Νοσοκομεία σήμερα το πρωί και ζητάει να δηλώσουν οι συνάδελφοι εάν επιθυμούν να εμβολιαστούν μέχρι αύριο το πρωί δεν συμβάλλει σε αυτήν την κατεύθυνση. Δημιουργεί κλίμα εξαναγκασμού με αποτέλεσα να προβληματίζονται πολλοί συνάδελφοι.

Ως εκ τούτου προτείνουμε για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα να μην ισχύσουν οι πιεστικές ημερομηνίες δήλωσης εμβολιασμού. Οι Επιτροπές Λοιμώξεων να ενημερώσουν το προσωπικό για την ανάγκη εμβολιασμού. Έτσι θεωρούμε ότι θα πειστεί το σύνολο του υγειονομικού προσωπικού και θα εμβολιαστεί, για καλό δικό μας και των ασθενών.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button