Γεγονότα

Ποδηλάτες κατέκλυσαν την κεντρική πλατεία (φωτο)

geg-podilata-epetios 2Μια Πέμπτη βράδυ, πριν από δύο χρόνια, μια παρέα πήρε την πρωτοβουλία… Από τότε η βραδινή ποδηλασία της Πέμπτης έγινε θεσμός! Απόψε συμπληρώνονται δύο χρόνια από την πρώτη φορά που λίγοι Αγρινιώτες συγκεντρώθηκαν με τα ποδήλατά τους στην πλατεία και άρχισαν τις βόλτες. Τωρα πλεον εχουν γίνει πολλές δεκάδες και η ποδηλατοβόλτα της Πέμπτης αποτελει χαρακτηριστικό της πόλης.

DSCN5495

Δικαιολογημένα λοιπόν, η πλατεία Δημοκρατίας γέμισε ποδήλατα. Με τα ποδήλατα όλων εκείνων, μικρών και μεγάλων, που αγάπησαν αυτή τη πρωτοβουλία και την έκαναν θεσμό!
Ολων εκείνων που προτιμουν το ποδήλατο για την μετακίνηση τους, για λογους υγείας, χρόνου, ποιότητας ζωής αλλά και  για λόγους περιβάλλοντος και αισθητικής, γιατί το ποδήλατο στην πόλη και ειδικά στο Αγρίνιο, είναι μια πράξη συνειδητοποιημένη.

DSCN5496

Μια πράξη απο συνανθρώπους μας που θέλουν μια καλύτερη, ομορφότερη και πιο φιλική πόλη. Δυο χρονια μετά, αυτη η ποδηλατοβόλτα και η ευρεία πλέον χρήση του ποδηλάτου στο Αγρίνιο, δημιουργούν προυποθέσεις, ώστε να γινουν και οι πρωτες υποδομές για ποδήλατο. Και αυτό αν μη τι άλλο ειναι μια κατάκτηση της τοπικής κοινωνίας και ειδικά αυτων των λίγων “ρομαντικων” που ξεκίνησαν πριν απο δυο χρόνια αυτο το εγχείρημα…

geg-podilata-epetios 1

geg-podilata-epetios 4

geg-poditala-epetios 3

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close