ΠαναιτωλικοςΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Πλήρης αθώωση του Παναιτωλικού- Κατέπεσε το πρόστιμο στην Επιτροπή Εφέσεων

Κατέπεσε το πρόστιμο των 300.000 ευρώ που είχε επιβάλει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ στον Παναιτωλικό από την Επιτροπή Εφέσεων.

Η έφεση εκδικάστηκε προ διαστήματος και η απόφαση εκδόθηκε σήμερα. Όπως αναμενόταν -βάση λογικής και μόνο- το πρόστιμο των 300.000 διαγράφηκε.


Του προστίμου των 40.000 ευρώ απαλλάχθηκε και ο Ντέρεκ Κορνέλιους.

Ο Παναιτωλικός έτσι απεμπλέκεται οριστικά από τον «βραχνά» της υπόθεσης Κουτσοσπύρου. Ο εν λόγω απηλλάχθη από το πρόστιμο που του επιβλήθηκε. Παρέμεινε ωστόσο ποινή απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για δύο χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση.

Δέχεται τυπικώς και κατ’ ουσίαν τις εφέσεις των:

1) ΠΑΕ Παναιτωλικός, 2) Derek-Austin Cornelius και, 3) Χρήστου Κουτσοσπύρου.

Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Derek-Austin Cornelius δεν κρίνονται πειθαρχικώς ελεγκτέοι, ως υπαίτιοι των παραβάσεων των διατάξεων των άρθρων 26, 27 και 29 του Κώδικα Δεοντολογίας.

Αποφαίνεται ότι ο Χρήστος Κουτσοσπύρος κρίνεται πειθαρχικώς ελεγκτέος, ως υπαίτιος της παράβασης των διατάξεων του άρθρου 28 του Κώδικα Δεοντολογίας και του επιβάλλει την ποινή της απαγόρευσης να εκτελεί οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το άθλημα του ποδοσφαίρου για 2 έτη.

titormosnet

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button