ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Πίεση από τους βουλευτές του νομού για έργα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ζητά ο Πάνος Παπαδόπουλος

Αποστέλλοντας τα σχετικά έγγραφα για την ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου “Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια-εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν.Αιτωλοακαρνανίας-Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου Χατζηκώστα”, ο αναπληρωτής διοικητής, Πάνος Παπαδόπουλος ζητά να κατατεθεί σχετική ερώτηση από τους βουλευτές του νομού στη Βουλή.

Από μέρους της διοίκησης του Νοσοκομείου Μεσολογγίου τονίζεται ότι “μέχρι σήμερα παρά της επανειλημμένες οχλήσεις μας, η ανωτέρω πράξη σκοπιμότητας δεν έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας”.


Ειδικότερα:

ΘΕΜΑ: Ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προμήθεια  «Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια – εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ¨»

Σχετ: 1. Το υπ΄αρ. 7485/12-08-2019 (Ορθή Επανάληψη) έγγραφό μας

  1. Την υπ΄αρ. Α2α/Γ.Π. 81288/22-11-2018 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

κ.κ. Βουλευτές,

σας αποστέλλουμε συνημμένα σχετικά έγγραφα που αφορούν την έγκριση σκοπιμότητας του έργου «Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια – εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο Γ.Ν. Αιτωλ/νίας – Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ¨».

Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα παρά της επανειλημμένες οχλήσεις μας, η ανωτέρω πράξη σκοπιμότητας δεν έχει ενταχθεί προς χρηματοδότηση του ΠΔΕ του Υπουργείου Υγείας.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες σε επίπεδο κοινοβουλευτικού έργου, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη εξέλιξη για ένταξη του έργου στο ΠΔΕ και να προχωρήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες δημοπράτησης του έργου.

Ο  ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Επιστολή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου προς το Γραφείο του Υπουργού Υγείας από τις 12/8/2019 

ΘΕΜΑ: Ένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων προμήθεια  «Αποξήλωση υφιστάμενων κουφωμάτων και προμήθεια –εγκατάσταση νέων συμπεριλαμβανομένων μερεμετιών στο ΓΝΑιτωλ/νίας –Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου ¨ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ ¨

Με την αριθμ. Πρωτ. Α2α/Γ.Π. 81288/22-11-2018 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας (ΑΔΑ: 6ΔΞΝ465ΦΥΟ-ΑΝ2) εγκρίθηκε η σκοπιμότητα εκτέλεσης της εν  θέματι προμήθειας  για το Νοσοκομείο μας.

Από τότε μέχρι σήμερα το εν λόγω έργο δεν έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου, προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες δημοπράτησης και να εκτελεσθεί.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες ούτω ώστε να υπάρξει ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών και όπως μας ενημερώσετε σχετικά.

Ο  ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Η σχετική απόφαση του πρώην Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button