ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Περιπλέκεται η υπόθεση με τον ανθρώπινο σκελετό στη Βόνιτσα – Για άντρα κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις

Συνεχίζεται το θρίλερ - Φως θα ρίξει το πόρισμα του Ιατροδικαστή

Συνεχίζει να παραμένει μυστήριο η ανεύρεση ανθρώπινου σκελετού σε παραλία της Βόνιτσας.

Βέβαια, φως στο θρίλερ το οποίο εξελίσσεται θα ρίξει το πόρισμα του Ιατροδικαστή.

Να θυμίσουμε πως, πριν από μια εβδομάδα, το απόγευμα της 8ης Ιουνίου, σε ακτή στην περιοχή «Παναγιά» στην Βόνιτσα, είχε εντοπιστεί ανθρώπινος σκελετός ο οποίος, σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, αποτελούνταν από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του αιγιαλού εντοπίστηκε κρανίο.

Την επόμενη μέρα οι έρευνες συνεχίστηκαν από τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας με τη συνδρομή και της ΛΕΚ και όλα τα ευρήματα στάλθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία στην Πάτρα για νεκροψία.

Όλες οι υποψίες αρχικά οδηγούσαν στο γεγονός ότι τα οστά πολύ πιθανό να ανήκουν σε γυναίκα, η οποία είχε εξαφανιστεί στην περιοχή, πριν την 24η Μαΐου, οπότε και είχαν εντοπιστεί τα ρούχα της σε βράχια σε άλλη ακτή της Βόνιτσας.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του PREVEZANEWS από τις πρώτες εκτιμήσεις, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, φαίνεται ότι τα οστά δεν ανήκουν σε γυναίκα αλλά σε άντρα.

Οι ίδιες πληροφορίες επίσης κάνουν λόγο για παραμονή των οστών στην θάλασσα για μήνες, δηλαδή πολύ πιο πριν την εξαφάνιση της γυναίκας.

Ενώ, σύμφωνα πάντα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φαίνονται στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Βέβαια, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και ακριβή αποτελέσματα θα προκύψουν με την ολοκλήρωση της νεκροψίας.

Στα πλαίσια των ερευνών, από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας έχει ζητηθεί και λήψη dna από συγγενικά πρόσωπα της γυναίκας.

Εάν τελικά επιβεβαιωθούν, από το πόρισμα του ιατροδικαστή, οι παραπάνω πρώτες εκτιμήσεις, ότι δηλαδή τα οστά ανήκουν σε άντρα, τότε ανοίγει ένας νέος φάκελος στις αρχές οι οποίες θα κληθούν να ερευνήσουν μια νέα υπόθεση.

Αξίζει τέλος να αναφερθεί το γεγονός πως, σύμφωνα με πληροφορίες του PREVEZANEWS, πριν από μήνες και λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, μεγάλες ποσότητες νερού κατέληξαν στον Αμβρακικό, οι οποίες είχαν προκαλέσει μάλιστα και φθορές σε νεκροταφείο στην περιοχή της Άρτας.

Πηγή: prevezanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button