sliderΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2019Ροή Ειδήσεων

Σπύρος Βελαέτης: “Με τον Νίκο Καζαντζή, ο δήμος Αγρινίου και πάλι περήφανος και πρωταγωνιστής”

Μια ιδιαίτερα χρήσιμη και άκρως διδακτική εμπειρία αποτέλεσε η προεκλογική περίοδος για τον υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο Σπύρο Βελαέτη.

Ο γνωστός επαγγελματίας, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Αγρινίου Νίκου Καζαντζή, βρέθηκε ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά του δήμου Αγρινίου, ακούγοντας τους πολίτες, καταγράφοντας τα προβλήματα αλλά και παρουσιάζοντας τις προτάσεις του συνδυασμού.

“Αν μη τι άλλο, το πρώτο συμπέρασμα που έβγαινε από αυτές τις περιοδείες, ήταν, μέσα από τα παράπονα του κόσμου, η διαπίστωση της πλήρους αδυναμίας της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Αγρινίου, να ανταποκριθεί ακόμη και στα απλά ζητήματα της καθημερινότητας. Οι πολίτες στο Αγρίνιο και τα χωριά του, θέλουν κοντά τους τον δήμο και δυστυχώς αυτό που διαπιστώνεται είναι ότι ακόμη και απλά αιτήματα, χρειάστηκε χρόνια για να ικανοποιηθούν ή δεν ικανοποιήθηκαν ποτέ. Έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται” είναι το σχετικό σχόλιο του κ. Βελαέτη.

Σε κάθε περίπτωση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κάνει λόγο για μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τον ίδιον και τους συνυποψηφίους του, την οποία μάλιστα θεωρεί πολύ χρήσιμη για την ίδια του τη ζωή και την πορεία του.

“Ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί και οι τοπικοί σύμβουλοι, αποτελούν τον πιο κοντινό θεσμό για τον πολίτη και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις. Σε αυτές τις απαιτήσεις, η δημοτική αρχή του Αγρινίου, δεν στάθηκε ικανή να ανταποκριθεί.  Ασκούσε πολιτική από το δημαρχείο , νοιάζονταν μόνο  για τη διαχείριση της εξουσίας και διεκπεραίωνε υποθέσεις, με βάση μικροπολιτικά κριτήρια και όχι τις πραγματικές ανάγκες των δημοτών. Το αποκορύφωμα βέβαια, είναι οι πρόσφατες παρεμβάσεις της τελευταίας στιγμής, η προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης με φθηνά τρικ. Αυτή η αντιμετώπιση είναι προσβλητική και η πλειοψηφία του κόσμου το αντιλαμβάνεται”, συμπληρώνει ο κ. Βελαέτης.

Από εκεί και πέρα, η παράταξη του Νίκου Καζαντζή, μέσα από τις καθημερινές επαφές στην πόλη και τα χωριά της, κατέγραψε τα προβλήματα και με αυτόν τον τρόπο, δημιούργησε ένα πρόγραμμα που είναι υλοποιήσιμο και ρεαλιστικό, όπως επισημαίνει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος:

“Η παράταξη μας έχει σχεδιάσει ένα πρόγραμμα επανεκκίνησης του δήμου Αγρινίου. Ο Νίκος Καζαντζής, είναι ένας έμπειρος πολιτικός με ήθος και αρχές, είναι ένας άξιος επιστήμονας που αγαπά τον τόπο του. Τόσο ο ίδιος, όσο και τα μέλη του συνδυασμού “Ο Τόπος μας Αξίζει” , δεν θα αφήσουν ούτε μια μέρα να πάει χαμένη. Το Αγρίνιο δεν αξίζει να είναι ούτε ουραγός των εξελίξεων ούτε κομπάρσος. Είναι ένας τόπος με προοπτικές, με υπερήφανους και εργατικούς ανθρώπους, που βαρέθηκαν τη μιζέρια και την στασιμότητα. Σε αυτούς τους πολίτες απευθυνόμαστε. Σκοπός και του συνδυασμού και δικός μου προσωπικά, είναι σε τέσσερα χρόνια από σήμερα, να μην υπάρχει ούτε ένας ψηφοφόρος μας, που να πει πως μετάνιωσε πως μας ψήφισε…”, καταλήγει ο Σπύρος Βελαέτης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close