ΑτζένταΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Περιοδείες και εκδηλώσεις του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία από 15 έως 19 Ιουλίου

Περιοδείες, εξορμήσεις και διάφορες ακόμη δράσεις, οργανώνει η Τομεακή Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τις επόμενες μέρες, στην Αιτωλοακαρνανία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Παρασκευή 15 Ιούλη:

• Η Κ.Ο. Τριχωνίδας, θα περιοδεύσει στα χωριά Παναιτώλιο, Καινούριο, Παραβόλα, Παντάνασσα, στις 20:00, με επικεφαλής τον Βασίλη Κολλιώνη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέας της Κ.Ο. Τριχωνίδας.

Σάββατο 16 Ιούλη:

• Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στα χωριά Γουριά και Πεντάλοφο, με επικεφαλής, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

• Η Κ.Ο. Ακτίου-Βόνιτσας, θα περιοδεύσει στο χωριό Θήριο, στις 11:00 πμ, με επικεφαλής, το Νίκο Μωραΐτη μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κυριακή 17 Ιούλη:

• Η Κ.Ο. Αμφιλοχίας και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Αμφιλοχίας, διοργανώνουν, στις 20:30, εκδήλωση για τη νικηφόρα Μάχη του ΕΛΑΣ στην Αμφιλοχία (12-13 Ιούλη 1944). Θα μιλήσει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, στην πλατεία της πόλης.

Θα ακολουθήσει, ο θεατρικός μονόλογος «Αθηνά Χατζηεσμέρ, ετών 17», (απόδοση: Σταματίνα Πιτσούλια, πιάνο: Έλενα Γκάτση).

• Η Κ.Ο. Μεσολογγίου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Μούσουρα, Ελληνικά με επικεφαλής, το Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου.

Δευτέρα 18 Ιούλη:

• Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Νεοχώρι, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

• Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Βάρνακα και Κανδήλα, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τρίτη 19 Ιούλη:

• Οι Κ.Ο. Μεσολογγίου και Αιτωλικού-Οινιάδων, θα περιοδεύσουν, στις 20:00, στο χωριό Κατοχή, με επικεφαλείς, τους Δημήτρη Ζαπαντιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Μεσολογγίου και το Γιώργο Χασιώτη, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και γραμματέα της Κ.Ο. Αιτωλικού-Οινιάδων.

• Η Κ.Ο. Ξηρομέρου, θα περιοδεύσει, στις 20:00, στα χωριά Χρυσοβίτσα και Πρόδρομο, με επικεφαλής, το Δημήτρη Κομπλίτση, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Ξηρομέρου, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button