ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Περιφερειακό: Σήμερα το «πράσινο φως» για τη μελέτη του κυκλικού κόμβου στο ΚΤΕΟ Μεσολογγίου

Ενημέρωση για το εγκεκριμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα» της προγραμματικής περιόδου 2021 – 2027 θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη το μεσημέρι.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση το σώμα αναμένεται να εγκρίνει τη μελέτη κατασκευής κυκλικού κόμβου (Roundabout) επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αντιρρίου-Ιωαννίνων στη θέση «ΚΤΕΟ Μεσολογγίου». Εισηγητής του θέματος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης.


Με την ολοκλήρωση και έγκριση της μελέτης “ανοίγει” ο δρόμος για την εκτέλεση ενός σημαντικού έργου για την οδική ασφάλεια αλλά και την καλύτερη διέλευση στο συγκεκριμένο σημείο που αποτελεί και είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής), με ταυτόχρονη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης (e:Presence.gov.gr) και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω υπηρεσίας livestreaming, από τον σύνδεσμο: https://diavlos.grnet.gr/epresence-conference-12787

messolonghinews

Τοπική Διαφήμιση
papahanasiou graviera2022 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button