ΕξελίξειςΠολιτική

Περιφερειακή οργανωτική συνάντηση του Κινήματος στην Πάτρα

po-kinima-logo2Συνεχίζονται οι δράσεις του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών  σε όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνουν συναντήσεις στελεχών και Ομάδων Αυτοοργάνωσης, παρεμβάσεις και οργάνωση συζητήσεων για επίκαιρα ζητήματα που αφορούν τη χώρα.

Για τις επόμενες ημέρες έχουν προγραμματισθεί οι εξής:

15 Μαΐου: Περιφερειακή Οργανωτική Συνάντηση ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, Πάτρα, 6:00 μμ, ΜΕΓΑΡΟ ΛΌΓΟΥ και ΤΕΧΝΗΣ, με τη συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στη ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ και των Συντονιστικών των Δημοτικών Ομάδων Πρωτοβουλίας. Από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας, Γρηγόρης Νιώτης και Τάσος Αποστολόπουλος.

16 Μαΐου: Ανοιχτή Συζήτηση στη ΛΑΜΙΑ με το Φίλιππο Σαχινίδη – “Η πορεία των διαπραγματεύσεων και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία” | Κεντρικός ομιλητής: Φ. Σαχινίδης | Λαμία Σάββατο στις 7:00 μ.μ., αίθουσα ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, Πλ. Ελευθερίας. Από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης θα συμμετέχουν ο Αλέξης Κολυβάς και η Μάχη Κολούτσου.

17 Μαΐου : Ανοιχτή Συζήτηση στο ΑΡΓΟΣ με τον Φίλιππο Σαχινίδη – “Η πορεία των διαπραγματεύσεων και οι εξελίξεις στην ελληνική οικονομία” | Κεντρικός ομιλητής: Φ. Σαχινίδης | Κυριακή στις 7:00 μ.μ., Εργατικό Κέντρο ΑΡΓΟΥΣ. Με τη συμμετοχή της Βανέσσας Γαρδίκου και των Δημήτρη Μπερτζελέτου και Στέλλας Πατρίκη από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης.

18 Μαΐου:  Διαδικασία Ολομέλειας και ανοιχτή συζήτηση ΧΑΛΚΙΔΑ, με τη συμμετοχή του Μιχάλη Καρχιμάκη και της Αφροδίτης Παπαθανάση – 7:00 μ.μ., Παλαιό Δημαρχείο Χαλκίδας (Αβάντων 50).

18 Μαΐου: Ομιλία του Θάνου Μωραΐτη στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ – 7:30 μ.μ, Επιμελητήριο Πιερίας (28ης Οκτωβρίου 9, 1ος όροφος) με τη συμμετοχή του Λάμπρου ΝΙκολαϊδη και του Μάκη Κελεσίδη από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης.

18 Μαΐου: Ολομέλεια Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, στις 7:30 μ.μ, Δημαρχείο Πεύκης – αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρ.Φεραίου) με τη συμμετοχή του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ από τη Συντονιστική Γραμματεία του Τομέα Αυτοοργάνωσης και του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ από το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close