ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Περιφέρεια: Δεκάδες παρεμβάσεις στις ε.ο. Αγρινίου-Θέρμου και Αγρινίου-Καρπενησίου

Σε μήκος 87 χλμ - τις επόμενες μέρες εγκαθίσταται ο εργολάβος

Εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης του εθνικού οδικού δικτύου Αγρινίου – Θέρμου και Αγρινίου – Καρπενησίου ξεκινούν σύντομα καθώς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης έχει προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο του έργου.

Η εγκατάσταση του εργολάβου αναμένεται τις επόμενες μέρες και προβλέπονται παρεμβάσεις σε πενήντα περίπου σημεία ενός ταλαιπωρημένου και επικίνδυνου οδικού δικτύου


Στο πλαίσιο της εργολαβίας προβλέπονται παρεμβάσεις σε 50 θέσεις του οδικού άξονα (Σκουτεσιάδα, Ραϊνα, Γέφυρα στο Ρέμα Ζέρβα, Ποταμούλα, Αύλακες, Τσάκλα, Κράψη, Διασταύρωση για Πεντάκορφο, Άγιος Βλάσιος, Καραμανέικα, Χούνη, Νέα Αβόρανη, Καινούργιο, Παραβόλα, Παντάνασσα, Βαρειά, Μυρτιά κ.α.) σε μήκος τουλάχιστον 87 χλμ. του εθνικού οδικού δικτύου, με στόχο την άρση της επικινδυνότητας, την κάλυψη άκρως επειγουσών αναγκών και την επαναφορά της οδού στην αρχική της κατάσταση ώστε να αναβαθμιστεί η οδική ασφάλεια των χρηστών.

Ειδικότερα θα εκτελεστούν εργασίες χωματουργικές, τεχνικές, ασφαλτικές, πρασίνου, σήμανσης και ασφάλισης συνολικού προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, καθώς πρόκειται για υποέργο της μεγάλης εργολαβίας με τίτλο «συντήρηση – αποκατάσταση και άρση της επικινδυνότητας του εθνικού οδικού δικτύου αρμοδιότητας ΠΔΕ και επισκευή – συντήρηση εξοπλισμού και μέσων της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΔΕ».

Με πληροφορίες απο το ypodomes.com

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button