ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Πέντε λόγοι για ανακαίνιση ξενοδοχείου

Το 2020 φέρνει μια νέα δεκαετία και με αυτήν την ευκαιρία για τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τις εταιρείες διαχείρισης να ανανεώσουν τις επενδύσεις / ακίνητά τους.

Εάν σκέφτεστε να ανακαινίσετε το ακίνητό σας, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε το επιπλέον κίνημα που περιμένατε. Από μπουτίκ έως διεθνείς μάρκες, τα ξενοδοχεία παντού ανακαινίζουν τις ιδιότητές τους για να προσελκύσουν τους νέους ταξιδιώτες με πλειοψηφία (χιλιετίες) με πιο μοντέρνο και βιωματικό σχεδιασμό.

Δείτε τους 5 λόγους για ανακαίνιση ξενοδοχείου παρακάτω:

  1. Αυξήστε την απόδοση επένδυσής σας

Βελτιστοποιήστε την αξία της ακίνητης περιουσίας σας στην επένδυση του ξενοδοχείου σας

Αυξήστε το RevPAR

  1. Σημασία της έκκλησης περιορισμού

Η πρώτη εντύπωση των φιλοξενούμενων σας στο ξενοδοχείο σας θα επηρεάσει το πώς αισθάνονται για ολόκληρη τη διαμονή και την επιρροή τους αν σας επιστρέψουν / σας προτείνουν

Η ενίσχυση της έκκλησης περιορισμού θα αυξήσει την ομοιότητα των διαδικτυακών κρατήσεων που βλέπουν τις ανακαινισμένες φωτογραφίες σας στο διαδίκτυο. Η δημοσίευση φωτογραφιών του ξενοδοχείου σας αυξάνει την πιθανότητα κράτησης ταξιδιωτών μαζί σας.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε από το TripAdvisor:

“Τα ακίνητα με τουλάχιστον μία φωτογραφία δείχνουν αύξηση + 138% στην ταξιδιωτική αφοσίωση”

“Τα ακίνητα με περισσότερες από 100 φωτογραφίες βλέπουν αύξηση + 151% στην ταξιδιωτική αφοσίωση”

“Τα ακίνητα με περισσότερες από 1.000 φωτογραφίες δείχνουν αύξηση + 203% στην ταξιδιωτική αφοσίωση”

  1. Αυξήστε την ικανοποίηση των επισκεπτών

Οι ανακαινίσεις θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν βελτιώσεις όπως αντικαταστάσεις παραθύρων που κάνουν τους χώρους των επισκεπτών σας πιο ήσυχοι, πιο ζεστοί, πιο δροσεροί και πιο ενεργειακά αποδοτικοί.

Η εναλλαγή των παραθύρων σας για πιο ενεργειακά αποδοτικά παράθυρα μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για το λειτουργικό σας κόστος.

Η έκκληση περιορισμού μπορεί να επηρεάσει την πρώτη εντύπωση και διάθεση των επισκεπτών σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής τους. Αλλά μπορεί επίσης να επηρεάσει τη διάθεση και τη συμπεριφορά του προσωπικού σας. Ένα πρόσφατα ανακαινισμένο εξωτερικό μπορεί να παρακινήσει το προσωπικό σας να αποδώσει ακόμα καλύτερα και να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση επισκεπτών. Αυτό με τη σειρά του θα ωθήσει τους καλεσμένους σας να αφήσουν μια υπέροχη κριτική και να επιστρέψουν στην ιδιοκτησία σας.

  1. Παραμείνετε ανταγωνιστικοί

Έχετε παρατηρήσει ότι τα ξενοδοχεία στο συγκρότημά σας έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα ή ανακαινίζονται τώρα;

Η ανακαίνιση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου σας θα σας κρατήσει ανταγωνιστικούς με τα ξενοδοχεία κοντά στο δικό σας που μπορεί να προσελκύουν περισσότερους επισκέπτες με μια πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Με τόσες πολλές νέες κατασκευές ξενοδοχείων, τα τρέχοντα ξενοδοχεία πρέπει να ενημερώνονται με τις ανακαινίσεις για να παραμένουν ανταγωνιστικές.

  1. Μείνετε ενημερωμένοι με τις απαιτήσεις PIP / Franchise

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για ανακαίνιση, εάν έχετε λάβει PIP και αναζητάτε μια έμπειρη εταιρεία ανακαίνισης ξενοδοχείων, επικοινωνήστε μια αξιόπιστη εταιρεία.

Τα PIP παρέχονται σε ξενοδοχεία για να ενημερώνουν τις τάσεις του σχεδιασμού καθώς και τη γενική συντήρηση της εμφάνισης των ξενοδοχείων.

Τα ξενοδοχεία που μένουν ενημερωμένα με τις απαιτήσεις PIP και Franchise τους είναι πιο πιθανό να δουν αύξηση στην απόδοση επένδυσής τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button