Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ικανοποίηση στη Φιλοζωική για το παζάρι για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Διήμερο παζάρι αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων διοργάνωσε η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου στην παλαιά Δημοτική Αγορά (πλατεία Δημάδη) για τη συλλογή χρημάτων και την αγορά τροφών για τα αδέσποτα.

Το παζάρι πραγματοποιήθηκε το διήμερο 4-5 Οκτωβρίου, από τις 10:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και σημείωσε ικανοποιητική συμμετοχή, σύμφωνα με την Πρόεδρο της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, Βούλα Αναγνωστοπούλου.


Ειδικότερα, ανέφερε:

«Σήμερα ήρθαν σχολεία στα οποία έγινε ενημέρωση από εμάς και το Δήμο με διάφορες δράσεις, όπως είναι οι πετρούλες που ζωγραφίσαν τα παιδιά και θα μπουν σε διάφορα σημεία της πόλης με μηνύματα. Είχαμε ικανοποιητική προσέλευση αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι ότι έγινε αυτή η εκδήλωση και τα παιδιά άκουσαν αυτά που έπρεπε. Είδαμε ότι είναι πιο ευαίσθητα. Ξέραν τι να απαντήσουμε. Βλέπουμε ότι πηγαίνουν όλα καλύτερα γενικώς στην πόλη μας σε αυτό το θέμα. Θα κάνουμε και άλλες εκδηλώσεις. Θα πάμε και σε σχολεία για να μιλήσουμε. Σκοπός μας εκτός από αυτή την εκδήλωση που θέλαμε να κάνουμε πολύ καιρό με τα σχολεία, είναι η συλλογή χρημάτων για την αγορά τροφίμων για τα αδέσποτα».

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button