Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: Το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει υπάλληλο του Δήμου

epi-sdoeΣτα δίχτυα του ΣΔΟΕ βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπάλληλος του Δήμου Πατρέων, ο οποίο φέρεται να διοργάνωνε ταξίδια για συγκεκριμένες αποστολές και στη συνέχεια έκοβε τα τιμολόγια εν αγνοία του λογιστηρίου στα φορολογικά στοιχεία  φορέα.

Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο πέραν της στενής δημοσιοϋπαλληλικής του ιδιότητας ,παρουσιάζει έντονη εθελοντική δράση και εάν τα όσα ερευνά το ΣΔΟΕ επαληθευτούν θα πρόκειται για βόμβα μεγατόνων στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος υπάλληλος ενώ έκοβε τα τιμολόγια στα φορολογικά στοιχεία συγκεκριμένης «υπηρεσίας» του Δήμου , στη συνέχεια κανένα από αυτά τα τιμολόγια δεν αποδόθηκαν στο λογιστήριο.

Στην υπόθεση βρέθηκε από το πουθενά μπλεγμένο και το λογιστήριο της συγκριμένης υπηρεσίας, το οποίο πριν από λίγα εικοσιτετράωρα επισκέφτηκε το ΣΔΟΕ και ξεσκόνισε όλα τα σχετικά χαρτιά ενώ έχει ζητήσει και έγγραφη αναφορά σε μια σειρά ερωτημάτων.

Να σημειωθεί πως ο συγκριμένος υπάλληλος θεωρείται – και μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου – θεωρείται πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας και έχει σε βάθος χρόνου συνεργαστεί σε συγκεκριμένα επίπεδα με όλες σχεδόν τις Δημοτικές Αρχές της Πάτρας.
patrastimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close