Γεγονότα

Πάτρα : πορεία συμπαράστασης στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ

Mε φόντο το λουκέτο και τις απολύσεις, μεγαλη πορεία συμπαράστασης στους εργαζόμενους στην ΕΡΤ ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο– Πλήθος κόσμου στην Πλατεία Γεωργίου (ΦΩΤΟ-VIDEO) . Ένταση προς στιγμής δημιουργήθηκε μεταξύ του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου και μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Τρίτη ημέρα συμπαράστασης από τους πολίτες

geg-era-patras-poria 1

Νεότερη Ανάρτηση 11.45′

Η πορεία πέρασε μέσω της Κορίνθου από το άνω μέρος την πλατεία Γεωργίου , έστριψε στην οδό Κολοκοτρώνη  και  μέσω του πεζόδρομου της Ρήγα Φεραίου αναμένεται να καταλήξει πάλι στην πλ. Γεωργίου.

Νεότερη Ανάρτηση 11.20′

Ξεκίνησε πριν απο λίγο η πορεία συμπαράστασης  προς τους εργαζόμενους στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση. Η Πορεία βρίσεται στο ύψος της Μαιζώνος και θ’ ακολουθήσει την διαδρομή Γούναρη – Κορίνθους και επιστροφή στρην πλατεία Γεωργίου

Πρώτη Ανάρτηση 11.13′

Η πλατεία Γεωργίου της Πάτρας είναι για τρίτο εικοσιτετράωρο – μετά την ανακοίνωση του λουκέτου στην ΕΡΤ – το επίκεντρο των εκδηλώσεων συμπαράστασης στους  εργαζόμενους .

Πλήθος κόσμου βρίσκεται αυτή την ώρα συγκεντρωμένος στην κεντρική πλατεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας εκφράζοντας τη συμπαράταξη του προς τους εργαζόμενους και ζητώντας την ακύρωση της απόφασης με την οποία μπαίνει πραξικοπηματικά λουκέτο στη δημόσια Ραδιοτηλεόραση.

Στη σημερινή κινητοποίηση συμμετέχουν του Εργατικό κέντρο της Πάτρας και το Νομαρχιακό Τμήμα της  ΑΔΕΔΥ ενώ σε υψηλά ποσοστά ανέρχεται η συμμετοχή των  εργαζομένων στην 24ωρη απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

geg-era-patras-poria 2

Δημιουργήθηκε ένταση

Ένταση σημειώθηκε προς στιγμήν όταν το βήμα βρισκόταν ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας (ΠΑΣΚΕ) Γ. Σουβαλιώτης, ο οποίος από το βήμα υποστήριξε πως δεν χωράνε τα κόμματα στην κινητοποίηση ζητώντας παράλληλα να απομακρυνθεί πανό που είχαν σηκώσει μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

Προς στιγμή μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν προς το βήμα αλλά οι τόνοι έπεσαν χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων.

patrastimes.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button