Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Νεογέννητα χωρίς τροφή και πάνες

Το ένα έχασε τη μάνα του όταν ήταν 6 ημερών- Δράματα στη διπλανή πόρτα

Δράματα της διπλανής πόρτας στην Πάτρα του 2021. Ένα νεογέννητο κοριτσάκι χάνει τη μητέρα του από ανακοπή μόλις αυτό είναι 6 ημερών. Η μητέρα δεν έχει πρόβλημα υγείας.

Φεύγει ξαφνικά και αφήνει τον πατέρα μόνο του. Αυτός μετά την τραγωδία αποφασίζει να επιστρέψει στην πόλη του, την Πάτρα. Εδώ έγινε και η κηδεία της άτυχης κοπέλας όπως πληροφορείται το thebest.gr. Ο πατέρας απευθύνεται στους Καραντίνα Helpers. Aυτοί κάνουν έκκληση:

«Υπάρχει ανάγκη για βρεφικές τροφές, ρούχα, πάνες και ό,τι άλλο θεωρείτε απαραίτητο για νεογέννητο κοριτσάκι που δυστυχώς έμεινε ορφανό μέρες μόλις μετά την γέννηση του» γράφει η πρόσκληση της ομάδας προς τους Πατρινούς που αμέσως ευαισθητοποιήθηκαν να βοηθήσουν το νεογέννητο και τον πατέρα του.

Τα ανθρώπινα δράματα που διαδραματίζονται γύρω μας και δίπλα μας σε αυτή την πόλη δεν έχουν τέλος.

«Επίσης χρειαζόμαστε πάνες Νο2 για άλλο νεογέννητο επίσης κορίτσι» επισημαίνουν οι Καραντίνα Helpers .

«Στην προσπάθεια μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις οικογένειες που έχουμε αναλάβει υπενθυμίζουμε την πάγια ανάγκη που υπάρχει για τρόφιμα μακράς διάρκειας (γάλα, όσπρια, ζυμαρικά, αλεύρι, μπαχαρικά, χυμούς τομάτας κ.α.), για κρέας, τυροκομικά και είδη προσωπικής υγιεινής. (Για τα είδη που χρειάζονται ψυγείο σκόπιμο είναι να παρέχουμε στις οικογένειες δωροεπιταγες από καταστήματα της επιλογής μας για να μην υπάρχει πρόβλημα στην διανομή)

Επικοινωνήστε μαζί μας με μνμ και θα φροντίσουμε να παραλάβουμε τα προσφερόμενα είδη και να τα διαθέσουμε όπου υπάρχει ανάλογη ανάγκη».

Το δεύτερο μωρό είναι επίσης κορίτσι και γεννήθηκε πριν από μια εβδομάδα.

Η μητέρα είναι 24 ετών και εγκαταλείφθηκε από τον πατέρα, ο οποίος δεν αναγνωρίζει το παιδί. Η κοπέλα είναι άνεργη και ζει με την άνεργη μάνα της. Δεν παίρνει επίδομα. Ζουν με τη βοήθεια της πρόνοιας και τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. Στα τραγικά της υπόθεσης, η απειλή της έξωσης από τον πατέρα της που έχει φτιάξει αλλού τη ζωή του και απειλεί να τους πετάξει έξω.

Δράματα της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι που ζητούν τη βοήθειά μας.

Ομάδες όπως οι Καραντίνα helpers που αξίζουν το σεβασμό και την προσοχή μας.

Η ομάδα βοηθάει σταθερά 12 οικογένειες. Οι υποθέσεις με τα νεογέννητα είναι νέες εκκλήσεις για βοήθεια.

«Τα δράματα στην πόλη μας είναι πολλά, δεν πάει το μυαλό μας πόσα και σε ποια ένταση» λέει στο thebest.gr ο Παναγιώτης Τομαράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button