Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Πάτρα: Η καρότσα γεμάτη τηλεοράσεις και οι οδηγοί γεμάτοι… απορία (φωτο)

Με... διόλου ευκαταφρόνητη ταχύτητα ο οδηγός του αγροτικού μετέφερε άτακτα τηλεοράσεις στην καρότσα

Με διόλου ευκαταφρόνητη ταχύτητα, εντοπίστηκε οδηγός αγροτικού οχήματος να μεταφέρει ατάκτως ερριμμένες στην καρότσα, πάνω από δέκα τηλεοράσεις παλαιάς τεχνολογίας στην Πάτρα.

Οι βαριές οικιακές συσκευές ήταν η μία πάνω στην άλλη, χωρίς εμφανές δέσιμο με κάποιο ιμάντα στην καρότσα του αγροτικού οχήματος.

Το όχημα κινούνταν επί της Ακτής Δυμαίων, με αρκετούς οδηγούς να κοιτούν απορημένοι το θέαμα. Αν μια τηλεόραση έπεφτε από την καρότσα, εξαιτίας αναπήδησης του οχήματος σε μια ανομοιομορφία του δρόμου, θα μπορούσε να προκαλέσει από υλικές ζημιές σε άλλο όχημα ως ακόμη τροχαίο ατύχημα.

Πομώνης Γιάννης – thebest.gr

2 Σχόλια

  1. Το να πέσει κάποια στο δρόμο είναι το λιγότερο. Ο οδηγός προφανέστατα είναι από την γνωστή ευπαθή και υπεράνω νόμων κατηγορία. Άρα οι οθόνες προορίζονται για αφαίρεση χαλκού και άλλων ευγενών μετάλλων μέσω καύσεως. Που θα πάνε τα κατάλοιπα , τα ιδιαιτέρως καρκινογόνα, είναι το σημαντικό. Οι Πατρινοί λοιπόν σύντομα θα αναπνεύσουν τις διοξίνες , και κάποια στιγμή θα πιουν τα υπόλοιπα μέσω μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα. Όσο για το αυτοκίνητο…. έχει περάσει ΚΤΕΟ πρόσφατα, είναι προφανές !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button