Εθνικές Εκλογές 2023Ροή Ειδήσεων

ΠΑΣΟΚ παντού: Κλιμάκιο επικοινώνησε τις θέσεις του Κινήματος σε Αστακό και Μύτικα

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Χριστίνα Σταρακά, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Ντίνα Κατσαρή, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Γιάννη Μουρτζιάπη και Γιώργο Κυριακόπουλο περιόδευσε στον δήμο Ξηρομέρου, μοιράζοντας παντού φυλλάδιο με τις θέσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε μια σειρά από τομείς.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής του κόμματος, αναφέρει σχετικά: «Η αντιμετώπιση του κόσμου ήταν πολύ θετική, ενώ στις συζητήσεις κυριάρχησαν τα προβλήματα της καθημερινότητας, αλλά και ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.
Το ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσει να αναδεικνύει τα προβλήματα που κυριαρχούν και θα προτείνει λύσεις άμεσες και δίκαιες για τους πολλούς και όχι για τους λίγους και εκλεκτούς. Θα είμαστε δυναμικά παρόντες για να δείξουμε τις αξίες της Κοινωνικής Δικαιοσύνης, των ίσων ευκαιριών και του Κράτους Πρόνοιας».


Σε σχετική της ανάρτηση η Χριστίνα Σταρακά υπογραμμίζει τα εξής:

«ΠΑΣΟΚ παντού!

Με Ντίνα Κατσαρή, Παναγιώτη Τρυφιάτη, Γιάννη Μουρτζιάπη, Γιώργο Κυριακόπουλο, τον Γραμματέα της Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Ζήσιμο και μέλη της Ν.Ε. περιοδεύσαμε σε Αστακό και Μύτικα, επισκεφτήκαμε το Δημαρχείο και μοιράσαμε σε δεκάδες πολίτες φυλλάδιο με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Θέσεις που ολοένα και περισσότεροι ενδιαφέρονται να μάθουν γιατί βλέπουν στο Κίνημά μας και πάλι τη μόνη διέξοδο για αξιόπιστη, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης.

Θέλουμε σοβαρή εναλλακτική απέναντι στη ΝΔ, Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε το Κίνημα της Αλλαγής, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ!»

pasok periodeia xiromero1 pasok periodeia xiromero2

pasok klimakio1

pasok klimakio2

pasok klimakio3

pasok klimakio5

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button