Αυτοδιοίκηση

Παρουσία της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Έκθεση "Nostos"

po-nostos-perif1Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η  Έκθεση Εναλλακτικού Τουρισμού, NOSTOS EXPO 2016, που πραγματοποιήθηκε στην Ναύπακτο την περίοδο 14 έως 18 Οκτωβρίου 2016 και στην οποία συμμετείχε, με δικό της Περίπτερο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016, με την παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη  Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιεροθέου, του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Παναγιώτη Λουκόπουλου, του οποίου ο Δήμος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης της έκθεσης, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ, του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολου Κατσιφάρα, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνας Σταρακά, η οποία είχε την ευθύνη για το περίπτερο της Περιφέρειας, του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού κ. Γιώργου Τζιαλλά, καθώς επίσης και εκπροσώπων της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του ΕΟΤ και τοπικών φορέων.

po-nostos-perif2Στην έκθεση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Π.Δ.Ε. κ Τρύφωνας Φωτόπουλος, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας υποστράτηγος κ. Φώτιος Τσόλκας, η Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. κα. Φωτεινή Αραμπατζή και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και άλλων τοπικών φορέων.

Η πραγματοποίηση της 1ης Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού NOSTOS EXPO στην πόλη της Ναυπάκτου που συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπάκτου και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σηματοδοτεί το τεράστιο ενδιαφέρον των φορέων της Περιφέρειας για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

po-nostos-perif3Η έκθεση πραγματοποιήθηκε  σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην πόλη της Ναυπάκτου και στους εκθέτες περιλαμβάνονταν περιφέρειες, δήμοι, επιμελητήρια, αναπτυξιακές εταιρείες αλλά και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και ειδικότερα στον εναλλακτικό τουρισμό.

Οι επισκέπτες και οι συμμετέχοντες στην έκθεση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία σειρά από συνεδριακές εκδηλώσεις με θέμα τις προοπτικές και τις ευκαιρίες που προσφέρει ο εναλλακτικός τουρισμός.

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία της Περιφέρειας (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Α.Ε.) υποστήριξε την συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στον σχεδιασμό και την λειτουργία του περιπτέρου, καθώς και με την παροχή υλικού προβολής της περιοχής.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button