ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Παράταξη Τραπεζιώτη: ” Ό,τι θυμάται χαίρεται” o Δήμαρχος Αγρινίου

Για “επιστολική αντιμετώπιση” των προβλημάτων του Δήμου κατηγορεί τον Γιώργο Παπαναστασίου η παράταξη “Ανατροπή Τώρα”, με αφορμή την πρόσφατη επιστολή του κ. Παπαναστασίου για την κατάσταση της εθνικής οδού στην είσοδο της πόλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Ο Δήμαρχος Αγρινίου, κ. Γιώργος Παπαναστασίου, θυμήθηκε μετά από 4 χρόνια τη δυσλειτουργία της εθνικής οδού στο κομμάτι από την Ερμίτσα έως τον κόμβο “sprider” και στέλνει παντού ελλιπείς επιστολές που περιγράφουν πρόχειρα και αφηγηματικά κάποιες από τις κατασκευαστικές αστοχίες του οδικού αυτού έργου.
Όταν η Δημοτική μας Παράταξη έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το σημείο καρμανιόλα μπροστά από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου, ο κ. Παπαναστασίου διαβεβαίωνε πως όλα είναι υπό έλεγχο και το πρόβλημα θα λυθεί σε λίγες ημέρες.

Η μοναδική ουσιαστική παρέμβαση που έγινε για το θέμα αυτό, ήταν η μήνυση “κατά παντός υπευθύνου” που κατέθεσε η παράταξή μας, που είχε ως αποτέλεσμα την άσκηση ποινικής δίωξης προς συγκεκριμένα πρόσωπα για παραλείψεις και αστοχίες που σχετίζονται με την ασφαλή λειτουργία του αυτοκινητόδρομου και την κυκλοφοριακή σύνδεση του υπεραστικού ΚΤΕΛ με αυτόν.

Στην πρόσφατη επιστολή που απέστειλε ο Δήμαρχος στην Περιφέρεια και το αρμόδιο Υπουργείο, η οποία έφτασε και στη βουλή με τη βοήθεια βουλευτών του ΚΚΕ (οι πρώτες επιδράσεις του “Κλεισθένης 1”), δεν αναφέρει πουθενά το πρόβλημα που αφορά στο σημείο καρμανιόλα όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 3 συμπολίτες μας και δεν επισημαίνει στην επιστολή του την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί, κάτι που θα έδινε μεγαλύτερη βαρύτητα στις απαιτήσεις του Δήμου για την επίλυση αυτού του σοβαρού προβλήματος.

Η σημερινή Δημοτική Αρχή Αγρινίου μετράει 4 χρόνια θητείας και ήδη έχει καταγραφεί στην αυτοδιοικητική Ιστορία ως “η χειρότερη Δημοτική Αρχή που έχει περάσει ποτέ από το Αγρίνιο”.

Η Παράταξή μας συνιστά στον Δήμαρχο να μη χαίρεται με ό,τι θυμάται ή τέλος πάντων, με ό,τι του θυμίζουν…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button