ΑυτοδιοίκησηΠαναιτωλικοςΡοή Ειδήσεων

Παράταξη Τραπεζιώτη: Να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον Παναιτωλικό

«Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού, σε Αγρίνιο και τους ετεροδημότες μας στην Αθήνα, να βρεθεί  ενεργά και με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα μας, στηρίζoντάς την, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ εθνική», αναφέρει η δημοτική παράταξη του Δημήτρη Τραπεζιώτη  «ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ- Υπερκομματική Συνεργασία».

Η ανακοίνωση:


«ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού είναι ταυτόσημη με την πόλη του Αγρινίου και εν γένει με το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ως αναπόσπαστο κομμάτι πρεσβεύει τον δήμο μας επάξια 98 χρόνια με σπουδαίο κοινωνικό και φιλεκπαιδευτικό έργο, αλλά και στο αθλητικό γίγνεσθαι με συνεχή παρουσία στην Α’ εθνική κατηγορία για 11 και πλέον χρόνια.

Μια πορεία που ποτέ δεν χρειάστηκε εξωαγωνιστικό αρωγό, μια πορεία ανεξάρτητη και αυτοδύναμη, που τώρα απειλείται από αυτό ακριβώς που πολεμάει και πασχίζει να κρατήσει μακριά του τόσα χρόνια. Τις ομάδες-δορυφόρους με άμεσες και δόλιες εξαρτήσεις, που όλη τους η παρουσία αποτελεί στην καλύτερη περίπτωση ένα ερωτηματικό. Επιλέγονται να ευνοούνται τέτοια μορφώματα, με ντροπιαστικές και παρασκηνιακές μεθόδεύσεις.

Σε τέτοια δύσκολα μονοπάτια όμως είμαστε σαν Παναιτωλικοί πολύ καλά μαθημένοι, με τόσα χρόνια ιστορία και βιώματα, που βραχύβια εγχειρήματα δεν μπορούν να μας αποθαρρύνουν.

Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο του Παναιτωλικού, σε Αγρίνιο και τους ετεροδημότες μας στην Αθήνα, να βρεθεί  ενεργά και με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα μας, στηρίζoντάς την, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ εθνική!

Αγρίνιο 10-4-2024

Για την Δημοτική Παράταξη

«ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΝΟΙΧΤΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ- Υπερκομματική Συνεργασία»

Ο Επικεφαλής     Το μέλος & Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

                  Δημήτρης Τραπεζιώτης         Βασίλης Μπέκος- Ρόκος

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button