ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Παράταξη Σκιαδαρέση: Συνάντηση στην Τοπική Κοινότητα Αντιρρίου-τί συζητήθηκε

Ο επικεφαλής της παράταξης, «Νέα Δυτική Ελλάδα» Σπύρος Σκιαδαρέσης ο γραμματέας, Θανάσης Πυρρής και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Νίκος Κάκκος είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αντιρρίου, Νίκο Ταμπάκη και τον αντιπρόεδρο, Κώστα Κάκκο, στα γραφεία της Κοινότητας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν την περιοχή, προτεραιότητες, ελλείψεις και προβλήματα, ενώ έγινε εκτενής ενημέρωση για τις δράσεις και παρεμβάσεις του Τοπικού Συμβουλίου.


Η ανακοίνωση:

Η καταγραφή των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών με σκοπό την ανάδειξή τους στην κατεύθυνση εξεύρεσης βέλτιστων λύσεων αποτελεί προτεραιότητα για την περιφερειακή παράταξη «Νέα Δυτική Ελλάδα», η οποία βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των πολιτών της Δυτικής Ελλάδος, ενδυναμώνοντας την παρουσία της και στους τρεις Νομούς.

Την περασμένη Τρίτη ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Σκιαδαρέσης, ο γραμματέας, Θανάσης Πυρρής και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Νίκος Κάκκος είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αντιρρίου, Νίκο Ταμπάκη και τον αντιπρόεδρο, Κώστα Κάκκο, στα γραφεία της Κοινότητας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν καίρια θέματα που αφορούν την περιοχή, προτεραιότητες, ελλείψεις και προβλήματα, ενώ έγινε εκτενής ενημέρωση για τις δράσεις και παρεμβάσεις του Τοπικού Συμβουλίου.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας.

Οι επισκέψεις των στελεχών της περιφερειακής παράταξης θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό. Την Πέμπτη είχε προγραμματιστεί επίσκεψη στο Μεσολόγγι και συνάντηση με το Δ.Σ. των υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, ενώ ο κ. Σκιαδαρέσης θα παρίστατο και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button