ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Παράπονα για τη … «ζούγκλα» της οδού Σιαδήμα στο Αγρίνιο (φωτο)

Εστία μόλυνσης και καταφύγιο για κάμποσα… ερπετά και τρωκτικά, αποτελεί μια ισόγεια μονοκατοικία στο Αγρίνιο, σύμφωνα με καταγγελίες.

Στην αυλή του παλιού σπιτιού της οδού Σιαδήμα, η βλάστηση έχει αφεθεί στην τύχη της και κυριολεκτικά οργιάζει, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να φοβούνται , ειδικά ενόψει καλοκαιριού, για φίδια και ποντίκια.

Έχουν απευθυνθεί, όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής, πολλάκις στις υπηρεσίες του δήμου, χωρίς όμως αποτέλεσμα: «έχουμε απευθυνθεί σε εισαγγελείς πέρυσι σε αστυνομίες στους δημοτικούς υπαλλήλους και στους αντιδημάρχους . Αλλά από το τέλος του 18 μέχρι και σήμερα δεν γίνεται τίποτα», αναφέρει περίοικος.

Αξιοσημείωτο είναι το ότι, όπως αναφέρουν οι γείτονες, στο σπίτι αυτό μένει μόνιμα άνδρας, για τον οποίο λένε πως θα πρέπει να υπάρξει μέριμνα από την πολιτεία, μιας και εκτός των συνθηκών διαβίωσης, φαίνεται πως ζει εδώ και χρόνια χωρίς ηλεκτροδότηση.

Ένα Σχόλιο

  1. Χρόνια αυτή η κατάσταση. Ας μας πει κάποιος που ξέρει. Ποιος ζει εκεί; Είναι καλά;
    Φαντάζεστε βέβαια να είναι απλά ενας τύπος απηυδισμένος απο την κοινωνία και να ζει με γάτες αλλά να είναι απλό ανθρωπάκι και να του την σπάμε εμείς;
    Βέβαια την ζούγκλα που έχει φάει το σπίτι εφόσον είναι σε κοινωνία μέσα πρέπει να την μαζέψει…Καλοκαίρι έρχεται, μην κλαίμε μετά και λέμε δεν ξέραμε. Το έχετε δει; ΖΟΥΓΚΛΑ! ΑΒΑΤΟ! Δεν μπορεί να μένει κανείς μέσα στα συγκαλά του, δεν περνάει το φως καλά καλά. Ας πάει η αστυνομία για αυτοψία άμεσα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button