Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Παραμένουν τα προβλήματα στο οδικό δίκτυο στις Δ.Ε. Παρακαμπυλίων και Παναιτωλικού (φωτο)

Τα σοβαρά προβλήματα από τις κατολισθήσεις παραμένουν στις Δ.Ε. Παρακαμπυλίων και Παναιτωλικού.

Τα συνεργεία επιχειρούν για τη διάνοιξη του οδικού δικτύου όμως από κάποια σημεία με δυσκολία περνάνε ΙΧ και μικρά αγροτικά αυτοκίνητα, όπως σημειώνει ο Φίλιππος Φαρμάκης κάτοικος της περιοχής.

«Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ σταμάτησε, οι κτηνοτρόφοι δεν μπορούν να εφοδιαστούν με τροφές» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση:


«Μεγάλο πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει απο τις τελευταίες κατολισθήσεις στην επαρχιακή οδό που ενώνει τα χωριά Σιτομενα Καστανουλα Πεντακορφο Αγ Βλάση του Δήμου Αγρινίου!

Στη θέση Πεντάκορφο με δυσκολία περνανε ΙΧ και μικρα αγροτικά αυτοκίνητα! για μεγαλύτερα ουτε λογος! Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ σταμάτησε την Συγκοινωνία, οι δε κτηνοτρόφοι δεν μπορουν να εφοδιαστούν με τροφές για τα ποίμνια τους!! Να σημειωθεί ότι ο δρόμος αυτός ηταν η εναλλακτική δίοδος προς Καρπενήσι στην τελευταία αποκοπή της Εθνικής οδού Αγρινίου Καρπενησίου! …περα απο αυτό η Ορεινή Τριχωνίδα θα παραμένει υποβαθμισμένη και αποκλεισμένη από κάθε μορφή ανάπτυξης και επένδυσης όσο τα χωριά της δεν έχουν την απαραίτητη προσβαση στο Αγρίνιο και Καρπενήσι!!

Οι ακτινωτοί δρόμοι που δεν οδηγουν πουθενά παρα μόνο σε ένα χωριό δεν βοηθουν σε τίποτα όσο δεν υπάρχει κυκλική κυκλοφορία των πρωιν Δήμων Παρακαμπυλιων και Παναιτωλικου και επικοινωνία της τοπικής κοινωνίας!!Κάνουμε έκκληση σε Περιφέρεια και Δήμο για την άμεση διάνοιξη και κατασκευή των δρόμων αυτών γιατί αποτελούν τροχοπέδη σε κάθε θετική ιδιωτική πρωτοβουλία!»

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button